Piscatus AB

Piscatus har dataintrång som affärsidé
Robert Aschbergs företag Piscatus, är ett företag som har samtliga svenskar registrerade i en databas. I princip allt du gjort finns i Piscatus databas. Företaget inhämtar dokument och offentliga handlingar från domstolar, från samtliga regeringsdepartement, europa-parlamentet, ett stort antal kommuner, kyrkostift, landsting, högskolor och myndigheter. Företaget bevakar även lotteriinspektionen, arbetsmiljöverket, konsumentverket, kammarkollegiet, skolinspektionen, socialstyrelsen.
Piscatus databas har blivit ”hackad” 2 gånger och det har visat sig att alla användare på websidan Flashback finns i databasen. Brottslingarna på Researchgruppen har ”hackat” Flashback och fått tillgång till användarregistret. Detta har sedan samkörts tillsammans med andra hackade databaser, så att personliga namn kunnat kopplas till email-adressen.
Samkörning har även gjorts med kundregister, troligen från CDON så att personnummer kunnat kopplas till email-register. Med informationerna som finns i Piscatus register, säljs denna information till Expressen och Aftonbladet, vars uthängningar bla ledde till att en politiker tog livet sig.
Har du använt samma email adress vid ett köp på CDON, och vid kommentarer på Discus eller Flashback, så är du identifierad av Researchgruppen och ditt liv kartlagt.
Ca 6000 personer har identifierats och fått sina liv kartlagda på detta sätt med skrivna kommentarer och alla offentliga uppgifter som grund.

Piscatus AB
Piscatus är ett aktiebolag, men drivs i praktiken av medlemmar i Expo och Researchgruppen som använder personnumren och uppgifterna från offentliga handlingar för att identifiera privatpersoner genom uppgifter som fåtts från ”hackade” websidors användarregister. Expo skriver artiklar och Researchgruppen säljer information till tidningar och TV om dessa privatpersoner.

Dessa är de ”journalister” som kan snoka i vilka som skrivit inlägg på Flashback
Excelfil med användare av Piscatus övervaknings-register. Personer vars namn är rödmärkta är nyckelpersoner inom Piscatus och Researchgruppen. Personer vars email-adresser är rödmärkta, är gruppledare för respektive ”journalist” organisationer.
Det finns ca 425 testanvändare i registret, dvs löst folk som inte är journalister.
Expos Alexander Bengtsson, använder troligen psuedonymen ”Anna Marthon”
Expos Jonathan Möller skrev ett mail till Expomakt, så han är svartlistad i registret.
https://anonfiles.com/file/d310e1cef443a45f8cf8c4dddf675825

Piscatus är latin och betyder fisk eller att fånga fisk.
Robert Aschberg är också född i fiskarnas tecken.
Dubbelmeningen är att fiska information och fånga ”fula” fiskar.
Bolaget är registrerat på Renstiernas gata 14, där även Aschbergs personliga bolag Skeppsudden och Skeppsudden AB är  registrerade.

Robert Aschberg och journalister från Expo, AFA, Aftonbladet kan med detta bolag få fram alla uppgifter om dig genom de miljontals offentliga handlingar som företaget har i sin databas. Ett mail eller telefonsamtal till lokala AFA aktivister och du får hot, en sten eller rökbomb genom fönsterrutan.

Se hur AFA aktivister beskriver hot och trakasserier samt hänger ut en nationalistisk lokalpolitiker med bild och personuppgifter på sin hemsida.
http://revfront.org/?p=3916

Piscatus AB fakta
http://www.piscatus.se/

Org nr: 556809-7694
BESÖKSADRESS
Renstiernas gata 14, 116 28 Stockholm
Box 15
121 25 Stockholm-Globen
Tel: 08-505 68 826, 0709-568 203

Nyhetsbyrån med myndighetskoll
◦Dagsfärsk information från alla domstolar och åklagarkammare.
◦Hundratals myndigheter, kommuner, landsting och kyrkor under bevakning.
◦1,047,326 sökbara dokument i en ständigt växande databas.

Citat från Piscatus websida
Vi har en fullständig domstolsbevakning vilket innebär att vi har utförlig information om samtliga mål som öppnas vid landets alla tingsrätter, förvaltningsrätter, hovrätter, hyresnämnder samt högsta domstolen. Vi tar också dagligen in domar i samtliga brottmål. Vi bevakar landets samtliga åklagarkammare och polismyndigheter, tullverket, ekobrottsmyndigheten, kriminalvården samt justitiekanslern.

Förutom den omfattande rättsbevakningen tar vi även in tusentals dokument och offentliga handlingar från samtliga regeringsdepartement, europaparlamentet, ett stort antal kommuner, kyrkostift, landsting, högskolor och myndigheter. Vi bevakar lotteriinspektionen, arbetsmiljöverket, konsumentverket, kammarkollegiet, skolinspektionen, socialstyrelsen. För att nämna några.

Finansiering
Tjänsten är gratis att använda för ”journalister”. Intäkter kan möjligtvis komma från sk konsulting. Troligtvis finansieras detta bolag liksom Expo av Aschberg personligen som en väntjänst till hans kompanjoner av brottsdömda AFA aktivister.

Omsättningen från ”gratistjänster” är flera miljoner per år
2013 – 2 882 000 kr
2014 – 2 450 000 kr
http://www.dagensopinion.se/robert-aschbergs-researchbolag-%C3%B6kar-vinsten

Styrelsens kopplingar till Expo och AFA
I styrelsen sitter även Expo medarbetaren Mikael Ekman och den brottsdömda AFA aktivisten Martin Fredriksson. Nedan visas Martin Fredrikssons kopplingar till AFA ledaren Ayman Taki Osman samt AFA aktivisten Mathias Våg som tillsammans driver fd AFA dokumentation, numera Research.nu

Mikael Ekman, Verkställande Direktör

Robert Aschberg, Styrelseordförande

Martin Fredriksson, Styrelseledamot

Christian Rennerskog, Styrelseledamot

MediaCreeper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s