Nyheter

Här kan du läsa om artiklar i media relaterade till Expo-nätverket

Expo tystar universitet i Lund
http://www.sydsvenskan.se/lund/universitetet-anklagas-for-framlingsfientligt-ordval/

DESSA ”JOURNALISTER” SNOKAR I DITT PRIVATLIV
Början till självutrensningen av journalister och politiker har startat.
Oroa er inte lögnare och bedragare, när den fördummade befolkningen börjar fatta så kommer motreaktionen att bli stor. Massutvandringens början kommer att starta när svenskarna fattar varför de får det knapert på grund av den naiva politik som förs och som i praktiken utformas av journalister. När a-kassan står still och pensionen inte räcker till hyra. Se vilka journalister som behöver krypa till korset av Piscatus användare.
https://anonfiles.com/file/d310e1cef443a45f8cf8c4dddf675825
http://www.nyatider.nu/journalismen-ett-hot-mot-demokratin/
http://www.varldenidag.se//ledare/2015/02/20/Per-Ewert-Avskaffa-fobi-stampeln/
http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/det-ar-jag-som-ar-asiktskorridoren/
http://www.exponerat.net/fem-smarta-tips-sa-hanterar-du-expo/

RÄTTSSKANDAL UTAN DESS LIKE !!!
Piscatus, Expo och AFA har dataintrång och övervakning som affärsidé

Robert Aschbergs företag Piscatus, startades av medlemmar i de vänsterextrema organisationerna Researchgruppen och Expo, men finansierades av Robert Aschberg. Expressen, Strix Television, TV4 och Aftonbladet var Piscatus första kunder. Piscatus är ett företag som har samtliga svenskar registrerade i en databas. I princip alla dina myndighetskontakter finns i Piscatus databas. Piscatus har en fullständig domstolsbevakning vilket innebär att de har utförlig information om samtliga mål som öppnas vid landets alla tingsrätter, förvaltningsrätter, hovrätter, hyresnämnder samt högsta domstolen. De tar också dagligen in domar i samtliga brottmål. De bevakar landets samtliga åklagarkammare och polismyndigheter, tullverket, ekobrottsmyndigheten, kriminalvården samt justitiekanslern. Företaget inhämtar dokument och offentliga handlingar från samtliga regeringsdepartement, europa-parlamentet, ett stort antal kommuner, kyrkostift, landsting, högskolor och myndigheter. Företaget bevakar även lotteriinspektionen, arbetsmiljöverket, konsumentverket, kammarkollegiet, skolinspektionen, socialstyrelsen.
Piscatus databas har blivit ”hackad” 2 gånger och det har visat sig att användare av websidan Flashback, även finns i databasen. Brottslingarna på Researchgruppen har gjort dataintrång, ”hackat” Flashbacks databaser och fått tillgång till användarregistret. Detta register har sedan samkörts tillsammans med andra hackade databaser, så att personliga namn och uppgifter kunnat kopplas till email-adressen.
Samkörning har även gjorts med kundregister, troligen från CDON, så att namn och personnummer kunnat kopplas till Flashbacks email-register. Tillsammans med informationerna och offentliga dokument som finns i Piscatus register, säljs denna information om Flashback-användare till Expressen och Aftonbladet. Dessa tidningars uthängningar bla ledde till att en politiker tog livet sig.
Det var troligen Researchgruppen som även gjorde dataintrång mot företaget Lexbase websida, då Researchgruppens brottsdömde ledare Martin Fredrikssons, personnummer var borttaget från den register-dump som senare släpptes.
Finns det överhuvudtaget nån som bryr sig om denna systematiska brottslighet?
http://www.friatider.se/flashback-l-ckan-r-fr-n-2007
https://www.flashback.org/t2526334

De otrogna ledarna bedrar inte endast sina fruar
Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Göran Persson, Carl Bildt har alla bedragit och varit otrogna mot sina fruar. Vad säger det om deras personligheter? Kan de ha bedragit det svenska folket? Om muslimska sharia lagar hade gällt så hade de varit stenade till döds, för otrohet bestraffas med döden. Vem kastar den första stenen?
http://www.expressen.se/nyheter/ex-kollegan-ar-fredrik-reinfeldts-nya-karlek/

Några tankar om skräckväldet som infunnit sig i Sverige
Läsvärd betraktelse om Expo-nätverkets skräckvälde och den icke existerande yttrandefriheten.
http://www.marikaformgren.se/#post69
http://magasinetneo.se/artiklar/demokrater-for-asiktsfrihet-och-demokrater-emot/

Expo nätverket är ansvariga till tusentals våldtäkter, rån-misshandel, åldringsrån mm
Hur kan Expo-nätverket, ett anarkistiskt vänsterextremt propagandanätverk som aktivt stödjer totalitära ideologier som kommunism och islamism, påverka åsikts och tankeklimatet i Sverige till att vara så anti-demokratiskt, dogmatiskt och ”politiskt korrekt” som det är? Papegojorna i SVT och TV4 och tidningar DN, Metro, Expressen, Aftonbladet mfl. anammar Expo-nätverkets retorik utan att tänka och ifrågasätta, utan i stället döljer fakta och publicera uppenbara lögner. Somaliska våldtäktsmän och andra kriminella kallas svenskar i alla media och den som tycker att detta är förjävligt på nåt nätforum får sina åsikter registrerade. Sverige är numera ett mentalt genomruttet och sjukt land. Anarkister vill skapa kaos och med dagens invandring är det vad många upplever is sina privatliv. Våldet som utövas av kriminella invandrare, som släpps in i Sverige genom lögner och slapphänt kontroll skapar kaos.
Varför reagerar ingen i Sverige mot dessa lagbrott som Expo-nätverket begår dagligen?

Robert Aschberg, gudfader till den ”Demokratiska Tidskriften Expo, måste vara avundsjuk, nu när den ”Demokratiska Folkrepubliken Korea” med nära 25 miljoner hårt övervakade människor, höll val med 100% valdeltagande. Läs mer om demokratisk kommunism i DN

Expo är vänsterextremister även om Daniel Poohl inte vill bli kallad för det
Även om Expo inte vill hjälpa SD att identifiera nazister, homofober och islamofober inom SD, så är Daniel Poohl en ”journalist” som hanterar meddelarskyddet på en ”känsla”.
Allt för att ”skada” en politiskt meningsmotståndare som inte är extremvänster eller nazist … som egentligen är samma sak. ”Kommunism är vetenskap” var det någon Expo-ledare som sa! Gissa vem?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20480404.ab

Skumt försäkringsbolag samarbetar med Piscatus och Researchruppen?
Företaget mySafety uteslöts från branchföreningen pga vidriga försäljningsmetoder.
mySafety säljer nu försäkringar mot näthat och kör samma upplägg som Aschbergs trolljägarna. De sällar de till Aftonbladet och Expressen som köpt uppgifter från Researchgruppen.  ”Trolljägarnas genuina engagemang mot näthat och sällan har ett samarbete känts mer relevant och självklart, säger Sophie Gernandt, marknadschef MySafety Försäkringar i pressmeddelande. ”
http://www.resume.se/nyheter/reklam/2014/09/25/mysafe-rasar-over-uteslutning-fran-branschforening/
http://www.resume.se/medieval/2015/02/03/vill-skydda-mot-nathatet-sponsrar-trolljagarna/
http://www.solidinfo.se/koncernstruktur/mySafety-Group-AB

Expo-grundaren och rasisten Tobias Hübinette vill ha ett rasregister
Denna av hat sjuka människa gör ytterligare ett utspel.
Helt i linje med det han tidigare sade ”låt den vita rasen dö”
http://www.friatider.se/expo-grundare-kr-ver-svenskt-rasregister

Svenska staten köper Robert Aschbergs företag Piscatus AB ?
Ett obekräftat rykte indikerar att svenska staten med all sannolikhet kommer att köpa Robert Aschbergs företag Piscatus AB. Företaget skall enligt ryktet bli grunden till av polisens föreslagna IT-brottscenter, den nya ”Myndigheten för internetgranskning” som en ”intern” utredning föreslagit. Piscatus AB är numera välkänt för att vara ett nyckelföretag för de uppgifter som både Aftonbladet och Expressen har i artiklarna om hatbrott på internet. Tidningarna har varit visat sig vara mycket mer framgångsrika att kartlägga hot och förtalsbrott, än polisen som allt som oftast lägger ner utredningarna, enligt källan. Fortsättning följer …
http://www.dn.se/nyheter/sverige/rikspolischefen-polisen-ska-skydda-demokratiska-friheterna/
http://www.samtiden.nu/11062/ny-polisorganisation-ska-bekampa-daliga-asikter/

Regeringskansliet stäms på 510 000 kr
Miljöpartiets multikulti-politik bet sig i svansen när  de anställde Coura Mbaye.
Hos stämmer regeringen för diskriminering. Se PDF. Ulf Kristofferson, 57, är politisk kommentator hos TV4 och delar säng med henne. Vågar nån käfta emot en svart kvinna?
Kärlekspartnern
https://www.motgift.nu/2014/01/ulf-kristofferson-foralskad-i-gron-afrikan/
Stämningsansökan
https://cdn1.anonfiles.com/1425546890864.pdf
Fria Tiders publicistiska hyckleri här
http://www.friatider.se/sparkad-kvinna-skulle-vara-mps-m-ngkulturella-maskot

Tobias Hübinette vill ha nationellt rasregister
Expogrundaren och rashataren låter Aftonbladet framföra hans sjuka åsikter
http://www.aftonbladet.se/debatt/article20439966.ab
http://www.friatider.se/expo-grundare-kr-ver-svenskt-rasregister
http://www.nyatider.nu/expo-grundare-kraver-raskategorisering/

Expo – Demokratisk tidskrift, enligt falsk kommunistisk tolkning
Googla Expo och du får den rubriken. Visst har vi sett det tidigare. Ja, i totalitära antidemokratiska regimer som DDR, (Tyska Demokratiska Repbliken), Norkdkorea (Koreas Demokratiska Folkrepublik) Pol Pots mördarregim (Demokratiska Kampuchea)  osv.
Kommunismens ledord är lögn, hyckleri och åsiktsförtryck. Hyllar Expo dessa förfärliga regimer genom att kalla tidskriften för demokratisk? Här kan man läsa hycklande antdemokratiska propaganda skapade av ”sjuka” hjärnor med dolda och falska agendor. Expos mål är att genom kaos och anarki skapa en totalitär regim. Expo är en kommunisktisk propagandistisk lögncentral, vars avsikt är att skapa kaos i samhället.
http://expo.se/

Uppdaterat 2013 jan – Expo insåg att de inte var demokratiska 🙂 … utan kommunistiska hycklare, så de tog bort ordet ”demokratisk”. Men Nordkorea har inga tankar på att ta bort ordet ”demokratiskt” ur ”repubikens” namn.
http://sverigestidskrifter.se/tidskrifter/111-expo-demokratisk-tidskrift
https://www.flashback.org/t1070048p133

Manlig förtryckarkultur på Aftonbladet
Ett 70-tal kvinnliga medarbetare på Aftonbladet protesterar mot att främst män har tillsatts på de högsta posterna i den nya organisationen
http://www.journalisten.se/nyheter/uppror-mot-manskulturen-pa-aftonbladet
http://www.dn.se/kultur-noje/kvinnoprotest-bland-aftonbladets-anstallda/

Robert Aschberg är återigen ansvarig för dataintrång!
Robert Aschbergs och Martin Fredrikssons kriminal- och åsiktsregister Piscatus har 40.000 personer registrerade med mejl och personnummer från Flashback. Det visar ett dataintrång hos Piscatus 2014-02-09.
Hoppas verkligen Aschberg och Fredriksson åtalas och döms till fängelse i 2 år som lagen förskriver. Sker det inte så är det en rättsskandal utan like.
Men ingen av det fördummade Sverige har reagerat, inte en Fria Tider eller Avpixlat.
https://lagen.nu/begrepp/Dataintr%C3%A5ng
http://www.friatider.se/40000-svenskar-finns-i-registret-s-kollar-du-om-du-r-med

Aftonbladet anlitar den kriminella vänsterextrema Researchgruppen
Den kriminella Expostödda hackargruppen AFA dokumentation/Researchgruppen har anlitats av Aftonbadet för att kartlägga individers inlägg på Flashback. Robert Aschbergs bror Rickard leder inkvisitionen mot personer. Vem kommer att dö av denna artikelserie?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20288071.ab

Dagen Nyheter har infiltrerats av Expoit – Pjotr Wolodarski
Äntligen en förnuftig röst som kommer till tals i det socialistiska tanketräsket
http://www.friatider.se/f-re-detta-dn-chefen-d-lig-id-avskaffa-sverige

Det 7 faldiga lögnen – Jämför den falska mediarapporteringen om somaliernas gruppvåldtäkt på Amorella
Se hur Expo lyckats med sin ”antirasism” och hur du blir lurad av förvrängda sanningar. Somalier blev ”svenskar” i SVT, TV4, Metro, DN, Expressen, Aftonbladet, men kallas somaliska invandrare när de spelar bandy. Aftonbladet lägger skulden på den våldtagna kvinnan, då hon lät sig ”luras”. Detta påstår Robert Aschbergs bror Rickard, som ska ha fått läkta uppgifter från polisens förhör med kvinnan. Inte speciellt troligt att detta är sant. Att kvinnan skulle blivit lurad ifrågasätter vittnen ombord på båten, då afrikanerna var störande och otrevliga. Rickard Aschberg på Aftonbladet är även han en förövare som fabricerar lögner på ett mycket osmakligt sätt. Han lägger skulden på kvinnan i försöken att skydda invandrade brottslingar och dölja det för svenska folket.
Fria Tider och Avpixlat har utgivningsbevis och censurerar fakta lite lagom. Webtidningen Exponerat.net har inte utgivningsbevis och med en .net adress faller den under amerikansk lagstiftning.
Slutsatsen kan bara bli en. Yttrandefrihet finns inte Sverige. Tvärtom förvrängs sanningen så du ska vilseledas. Exponerat.net och Nya Tider är de enda tidningar som redovisar fakta fullt ut, efter bästa förmåga.
Uppdatering: Den 17 mars släpps alla anhållna somalier
http://www.nyatider.nu/gruppvaldtakt-pa-finlandsfarja/
http://www.dn.se/nyheter/sverige/flera-svenska-man-misstankta-for-valdtakt-pa-finlandsfarja/
http://www.metro.se/nyheter/atta-svenskar-misstanks-for-farjevaldtakt/Hdzoba!8wIf1XItqpVDzt2jBLKfXg/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20256672.ab
http://www.expressen.se/nyheter/flera-svenskar-gripna-for-valdtakt-pa-farja/
http://avpixlat.info/2015/02/01/atta-haktade-for-gruppvaldtakt-pa-farja/
http://www.friatider.se/fyra-beg-rs-h-ktade-f-r-gruppv-ldt-kten
http://www.exponerat.net/media-ljog-inga-svenskar-gruppvaldtog-pa-farjan-det-var-atta-svarta-afrikaner/
http://www.exponerat.net/uppdatering-fyra-av-somalierna-pa-amorella-redan-slappta/
http://www.bbc.com/news/uk-england-30078503
http://www.friatider.se/misst-nkta-f-r-f-rjev-ldt-kt-p-fri-fot

Folkpartiet är infiltrerat av Expos nyttiga idioter
Frida Metso arbetade på Expo efter tiden som ordförande i folkpartiets ungdomsförbund.
Att ingen reagerar på det är förvånande. Hon borde uteslutas ur folkpartiet snarast.
http://www.friatider.se/h-r-v-grar-bj-rklund-debattera-partikollegan

Kommunistiska Expo får återigen statsbidrag
Kerstin Brunnberg som sitter i Expos styrelse ger återigen sig själv 470000kr i bidrag.
Snacka om korruption och jäv. Grattis svenskar som bidrar till sitt eget förtryck.
http://www.friatider.se/halv-miljon-i-bidrag-till-v-nsterextrema-expo
http://kulturradet.se/sv/bidrag/beviljade_bidrag/2015/Kulturtidskrifter/

Äntligen någon som vågar säga en sanning om Expoiter i Expopressen
Mona Sahlin som är knuten till Expo får några sanningar om sig sagda i Expressen.
Samtidigt skyddar dom terrorister men hänger ut giriga mördare. Har det något med etnisk tillhörighet att göra. Rasism i allra högsta grad
http://avpixlat.info/2015/01/23/kurdisk-nationalist-laser-lusen-av-sveriges-terroristkramare/#more-139418
http://www.expressen.se/nyheter/43-aring-atalas-for-bomb-i-liljeholmen/

Socialdemokratin och islam har visat sitt rätta ansikte!
Riksdagsledamoten Veronika Palm har genom att polisanmäla uttalandet ”Fredens religion har visat sitt rätta ansikte” visat att hon vill förbjuda kritik av religioner. Uttalandet kan ses som en satir i muntlig form”. Uttalande skulle lika gärna var en tecknad figur med en pratbubbla.  Socialdemokraternas polisanmälan genom Veronica Palm är ett öppet hot mot demokratin och friheterna i FNs mänskliga rättigheter. Socialdemokratin står nu närmare Stalinismen än vad någon tidigare trott. Vi är närmare en diktatur än någonsin tidigare.
De okunniga islamonooberna är en fara för allas vår säkerhet.
Ledare från hela världen var samlade i Paris tillsammans med 1,5 miljoner människor i demonstrationen för empati med Charlie Hebot och mot terrorism, men var fanns företrädarna och de utövarna av ”fredens religion”??? Media sa inte ett ord om det …. så ”fredens religion” ställde inte upp på uppropet mot terrorism! Varför? Talande eller …?
Tvärtom hävdar de som säger att islam är en freden religion att det som hände i Frankrike, inte har hänt eller är en lögn och vägrar att ta avstånd. Det sjuka islam visar sig.
Det är äcklande att se hur svenska dagstidningar publicerar artiklar från islams intellektuella som i princip säger ”kritisera inte de som mördar i islams namn, för det gör bara saken värre”. Tig och samtyck för i helvete .. är mottot!
http://www.dn.se/nyheter/politik/statsvetarprofessor-pinsamt-soder/
http://www.dn.se/nyheter/politik/attacken-pa-ministern-han-ar-islamist/
http://ungamuslimer.se/sum-anmaler-sveriges-vice-talman-bjorn-soder/
http://www.halmstadmoske.se/
http://www.svt.se/opinion/article2592472.svt

Expo – en ”demokratisk tidskrift” och Sveriges mesta hatsida !!!
Expo har återigen likheter med Nordkorea som också är demokratiskt i namnet.
Sverige är fyllt av hatbrott som begås av invandrare som ingen tycks förstå eller rapportera om. Hatbrotten förtigs systematiskt av media och fokuserar på desinformation.
http://expo.se/nyheter.html
http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/sluta-blunda-for-hotet-fran-jihadismen/

Ledare om hatbrottet som kallas terrordåd
Jämför chefredaktörernas texter. Hitta Jan Helins lögn.
http://bloggar.aftonbladet.se/janhelin/2015/01/en-vidrig-attack-mot-yttrandefriheten/
http://www.dn.se/nyheter/peter-wolodarski-vi-ar-en-tidning-vi-har-sorg-i-dag/
http://www.expressen.se/ledare/ett-terrordad-mot-yttrandefriheten/

Intressant läsning om kålsuparna i svekdebatterna
Glöm inte att Reinfeldt höll i pekpinnarna för att underminera demokratin.
http://www.dn.se/nyheter/politik/25-dagar-som-forandrade-svensk-politik/

Expo kartlägger muslimska hatbrott?
Expos Anders Dalsbro kartlägger nu muslimska sympatisörer till terrorbrott som begås i Allahs namn världen runt. Det var visst feluppfattat. Expo har en annan politisk agenda att stötta det muslimska begreppet ”islamofobi”, okunnighetens rädsla för islam. Moskéer ska enligt Expos resonemang kunna användas för att rekrytera människor till IS jihad för att mörda kurder, syrier och irakier.
http://www.expressen.se/nyheter/poohl-islamofobi-finns-i-vart-samhalle/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20075008.ab

Reinfeldt sjukare än nånsin tidigare!
Reinfeldt spottar i princip på de som idag är pensionärer och som byggt landet Sverige till vad det är idag. Sättet att resonera har likheter med tidigare maktgalningar i historien. Byt ut svenskar mot judar får ni se. Eller vill Reinfeldt heller se en kriminell illegal invandrare som kung i Sverige. Bernadottarna har ju ägt tronen i alltför många generationer …. eller? Är Reinfeldt bara urkorkad eller en psykopat?
Hur som helst borde han försvinna från Sverige för gott.
http://www.friatider.se/reinfeldt-sverige-tillh-r-invandrarna-inte-svenskarna

Öppna era hjärtan – tillägnad Expos dolda agenda
Öppna era hjärtan, så att så att ni helst inte tänker med förnuftet.
Öppna era hjärtan, och inse att ni är rasister om ni ifrågasätter invandringspolitiken.
Öppna era hjärtan, så att fler politiker kan flyga och konstatera att det finns mycket skog i Sverige.
Öppna era hjärtan, så att pensionärshemmen kan göras om till flyktingförläggningar.
Öppna era hjärtan, så att pensionärerna får möjlighet bo i Sveriges stora skogar.
Öppna era hjärtan, så att fler människor kan bo i skogarna och äta bär och jaga älg.
Öppna era hjärtan, så att fler herrgårdar och slott kan göras om till flyktingförläggningar.
Öppna era hjärtan, så att våra skatter och bensinpriset ökar.
Öppna era hjärtan, så att skatterna kan ökas för miljön som argument.
Öppna era hjärtan, så att fler åldringar kan bli rånade.
Öppna era hjärtan, så att fler ungdomar kan bli rånade.
Öppna era hjärtan, så att fler bilar kan brännas.
Öppna era hjärtan, så att fler svenska kvinnor kan våldtas.
Öppna era hjärtan, så att fler kan gängmisshandlas.
Öppna era hjärtan, så att stölder i butikerna ökar.
Öppna era hjärtan, så att fler butiker kan rånas.
Öppna era hjärtan, så att fler identiteter kan bli stulna.
Öppna era hjärtan, så att fler svenska ungdomar inte kan få sin första lägenhet.
Öppna era hjärtan, så att efterfrågan på bostadsrätter ökar så att priserna ökar.
Öppna era hjärtan, så att lönerna hålls nere på enkla arbeten.
Öppna era hjärtan, så att svenska byggjobbare blir utan arbetet.
Öppna era hjärtan, så att svenska lastbilschaufförer blir utan arbete.
Öppna era hjärtan, så att svenska samhället blir ett anarkistiskt kaos.
Öppna era hjärtan, så att Aschberg kan göra fler program om brottslighet.
Öppna era hjärtan, så att ”utsatta områden” kan bli muslimska kalifat.
Öppna era hjärtan, så att muslimska sharialagar kan bli en del av svensk lag.
Öppna era hjärtan, så att fler politiker kan säga att integrationspolitiken har misslyckats.
Öppna era hjärtan, så att fler journalister kan kalla de som klagar för rasister.
Öppna era hjärtan, så att fler politiker kan kalla de som klagar för fascister.
Öppna era hjärtan, så att SIDAs budget blir större än nuvarande 38 miljarder
Öppna era hjärtan, så att barnbidragen blir ännu större för invandrarfamiljer med många barn.
Öppna era hjärtan, så att Expo kan skriva fler nyanserade artiklar om Sverigedemokraterna.
Öppna era hjärtan och läs mer dravel från en naiv föredetting.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/reinfeldt-det-finns-plats-for-manga-fler-invandrare/

Vad har Expo gemensamt med ISIS och Bader-Meinhof och andra nutida och forntida terrorgrupper?
Expo är de internationella kommunistisk-religiösa terrorgruppernas politiska gren i Sverige. Tänk efter och du kommer att se likheter med Expo och AFA och andra kommunistiska-fascistiska organisationer världen över.
Här ger DN kommunistiska Expo att koppla samman SD med nazister, med en på sedvanligt sätt skriven artikel..
http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/sd-framme-vid-sitt-mal-och-nu-sluter-nazisterna-upp/

Bidragen till kommunistiska och fascistiska propagandaskrifter stryps – INTE!
Det var verkligen på tiden att bidragen minskar för spridandet av lögner och propaganda i så kallade kulturskrifter. Ta bort bidragen helt. Stämpla Expo som en terrororganisation så att vårt grannland inte kallar Sverige för ”Nordens Nordkorea”. Sluta spela på Postkodlotteriet som finansierar Expo. Skriv insändare om den lömska kommunisten Robert Aschberg. Spotta på alla som på ett eller annat sätt stöder kommunistiska Expo.
http://avpixlat.info/2014/12/18/vanstertidskrifter-kan-fa-behalla-kulturstod-pa-barnens-bekostnad/#more-136214
http://www.friatider.se/ekstrabladet-sverige-r-nordens-nordkorea
http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/ingvarpersson/article20036738.ab
http://www.friatider.se/expo-v-djar-om-hj-lp-n-r-sd-stryper-bidragen

Kommer en rasist att styra Moderaterna?
Vad är skillnaden mellan att säga ”Stockholmare är smartare än lantisar” och att säga ”Vita är smartare än svarta”. Båda uttrycken visar på ett grundläggande föraktfullt ”Vi och dom” tänk som är rasistiskt enligt Expo. Så vad ska Expo göra åt nya Alliansens ledarskap?
http://www.friatider.se/kinberg-batra-f-reslogs-som-m-ledare

Lögnexperten Arnstad används som sanningsbevis i TV4 på bästa sändningstid.
Psykopater försöker gärna att framstå som bättre bildade än de är. Det är exakt vad ”historikern” Henrik Arnstad har gjort genom att medvetet ljuga om sina studiemeriter.
Den som ljuger om sin egen person är väl knappast beredd att ljuga om någonting annat eller? Allt han säger och skriver är väl sanningar? Det tycker iallafall TV4 och andra media när dom citerar Arnstads störda psykes slutsatser.
http://www.friatider.se/forskaren-henrik-arnstad-i-nytt-utspel-sverigedemokraterna-r-en-fascistisk-r-relse

Expos grundare Stieg Larsson var pedofil eller förtjust i småflickor?
”Jag tycker i allmänhet att de (unga flickorna) är mer attraktiva. Sexuellt sett. Det finns även äldre tjejer som är attraktiva, men de är sällsynta. Jag har träffat väldigt få tjejer över 25 år som jag tycker är attraktiva. Sen kan jag tycka att tjejer är attraktiva trots att de är väldigt unga, säg runt 13 år. Men det tycker alla män, fast det är bara jag som erkänner det”
http://kulturarbete.blogspot.se/2008/05/stig-larsson-och-dom-alldeles-fr-unga.html

Det öppna hatet från regeringen  tar Sverige ett steg närmare till ett fascistisk land.
Vad annat kan man kalla det än ett utslag av ”näthat”, när nu både Stefan Löven och Magdalena Andersson kallar SD ett nyfascistiskt parti. Det subtila näthatet har länge pågått med insinuanta omskrivningar och associationer. Men nu är hatet mot en tiondel av svenska folket helt öppet hos den högsta ledningen i Sverige. Vilka konsekvenser kommer detta hat att få för dom personligen? Att hat föder hat är inte svårt att förstå, men det har dom tydligen inte förstått. Dumheten har nu nått helt nya höjder. För Guds skull Stefan och Magdalena, säg inget liknande om islam, för då får ni en livslång fatwa utfärdad mot er.
http://www.dn.se/debatt/mer-samarbete-och-mindre-blockpolitik-ar-nodvandigt/

Expo och Aschberg infiltrerar Svensk Television med propaganda
SVT:s nya dramaserie ”Blå ögon”, som har udden riktad mot Sverigedemokraterna, har dragit på sig en lång rad anmälningar till Granskningsnämnden. Nu visar det sig att kommunister och vänsterextremister ligger bakom produktionen. Samtidigt denna dag är det endast artiklar om Sverigedemokraterna på Expos nyhetssida. Finns det något samband?
http://www.friatider.se/extremv-nstern-bakom-svts-propagandaserie

Utrikesminister Margot Wallström (S) mörkar uppdrag i CVt
I mars i fjol tog hon jobb som projektdirektör för Svenska Postkodlotteriet, och hanterade 60 miljoner kronor i ett projekt för mångfald åt företaget som skänkt miljontals kronor till Expo.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19800929.ab

Vänstertidning hittar på lögner om svenska rasister
Vilket är det verkliga syftet med att vänsterelement skriver ledarartiklar med påhittade lögner om svenska rasister. Kan det vara så att det behövs en motvikt till det invandrade våldet och rasismen som vänstern försöker skydda för att anarkin och kaoset ska öka?
Det är inte första gången som vänstern ljuger ihop historier om rasistattacker, fast verkligheten oftast är den motsatta. Svennar attackeras av invandrade rasister.
http://www.friatider.se/v-nstertidning-lj-g-hej-vilt-om-rasistattack

Terrornätverkets Expo/AFA/Piscatus användare – de falska antirasisterna och smutskastarnas namn är avslöjade genom hackad databas.
Sanningen om de sista åtta åren. Det finns i historien ingen statsminister som Fredrik Reinfeldt och regering som på längre sikt vållat Sverige stor känslomässig och ekonomiskt skada. Fredrik Reinfeldts identifikation som ättling till en svart (läs Aftonbladets artikel) i kombination med ett starkt narcissistiskt ego, har skapat en förljugen politik och ett stigmatiserat åsiktsklimat, där fakta om verkligheten inte har fått skildrats. Fredrik Reinfeldt och har haft stor hjälp av de vänsterextremas terrornätverket och dess kontakter hos journalister inom svensk media.
Företaget Piscatus och dess nätverk är en ljusskygg organisation som drivs av brottsdömda, våldsbenägna vänsterextremister som kallar sig anti-rasister. Robert Aschberg är grundaren av företaget och organisatören samt har långvariga kontakter med våldsvänstern. Den flerfaldigt brottsdömde Martin Fredriksson är en nyckelperson inom Piscatus och våldsvänstern som hackar kommentarsforum för att få användaruppgifter. Sedan använder de Piscatus databas för att hitta komprometterande uppgifter om personer som säljer dessa personuppgifter till Expressen, övrig dagspress och TV. Kommunistiska diktaturer har alltid använt liknande metoder.
De verkliga falska rasisterna som kallar sig antirasister har använt orden ”white trash” eller den finare omskrivningen ”lågutbildade vita män” i sina ordval. Steget från de ordvalen är inte långt till att använda ord som ”zigenarpack” eller liknande om svarta. Alexander Bengtsson på Expo är ett praktexempel på en profil som seglar under falsk antirasistisk flagg.
Antirasisternas ordval och åsiktshets och döljande av sanningar om verkligheten avslöjar det bakomliggande förljugna föraktet i deras tanke och känsloliv.
Namnen på de falska antirasisterna och upphovsmännen till de politiska lögnerna är avslöjade genom hacket av de brottsliga vänsterextremisterna på Expo och AFA Research underrättelsedatabas på Robert Aschbergs företag Piscatus.
De journalister och åsiktsfacister som grävt i människors privatliv för att ha något smaskigt att skriva smutskastande artiklar om eller sprida som tips till Expressen, Aftonbladet, DN, SvD, Sveriges Television, TV4 och andra medier som har stor spridning. De namnen finns nu att beskåda på Flashback, där registrerade användare av Piscatus finns publicerade. Att Piscatus som Robert Aschberg säger till Metro, skulle ha använt det bästa säkerhetssystemet som finns att få, är ytterligare en lögn. Alla i den brottsliga organisationen Researchgruppen och flera som ingår i Expo finns i databasen.
Ytterst förvånande och oroande är att ”Myndigheten för Radio och TV” använder sig av de vänsterextremas dataregister för att inhämta uppgifter om privatpersoner. Vad var syftet med detta persongranskande.
En annan intressant uppgift i användardatabasen är att den enda som skrivit en kommentar om denna blogg, Jonathan Möller är blockerad och svartlistad i de vänsterextremas upplysningsregister. Så går det om man är trevlig och inte falsk – Jonathan. 🙂
https://www.flashback.org/sp50352925
http://pastie.org/private/ppwtrael9ktufyivp9sxxq
http://www.svt.se/nyheter/sverige/intrang-mot-soktjanst-med-domar
http://www.metro.se/nyheter/piscatus-hackat-information-om-anvandare-lackt/EVHnin!Ki4Ymvyx0B9hI/
http://www.friatider.se/afa-och-aschbergs-privata-brottsregister-piscatus-hackat
http://avpixlat.info/2014/09/14/vansterextremistiskt-register-hackat/
http://sjunne.com/2014/09/21/utred-den-nya-svenska-rattsrotan/

Religionskrig är något nytt i historien?
Hur gör man för att skapa osämja mellan grupper?
Vad skiljer fotbollssupportrar, fundamentalistiska religiösa, extremvänster sympatisörer åt. Alla har de starka känslor för sina ideologier, tro eller ”stamtillhörighet”. Låt dessa troende försöka samsas i samma rum och låta känslorna få utlopp på ett förnuftigt, fredligt sätt. Våld, kaos och anarki är det mest troliga, men det finns en del naiva folkvalda som tror på motsatsen. Expos förledande hyckleri låter idiotin och åsiktskorruptionen fortsätta med oförändrad styrka hos Alliansregeringen, media och dess företrädare. Islams företrädare ljuger och bedrar, då de säger att Islam är fredens religion. Den religion som i sina heliga skrifter ger utrymme för legitimera våld är inte fredens religion. Vakna idioter.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/de-religiosa-texterna-ar-problemet_4069327.svd
http://www.expressen.se/debatt/darfor-maste-vi-kartlagga-hatarna/
http://avpixlat.info/2014/09/27/kommunism-och-islam-en-respektlos-jamforelse/#more-127785


Nationalsocialism är högerextrema åsikter?

Nästa gång du hör ordet högerextrem ska du fråga dig om det kan vara en vänsterextrem som tycker att socialism kan vara åsikter till höger på åsiktsskalan. Nationalsocialister är vänsterextrema, men ovanligt idiotiserade till skillnad från övriga i det Expofierade vänstra tanketräsket.

Mössen som pep till om fördummningen
Troligen skulle en svensk vuxen befolkning få sämre resultat än våra ungdomar om de fick delta i en PISA undersökning. Förnuftiga resonemang baserade på fakta har inget värde jämfört med upprörda känslor som är vänstermedias mål.
http://www.dn.se/debatt/sjalvbedragerierna-ar-farligare-an-aprilskamten/

Trollkungen har haft premiär
Trollkungen jagar de busiga barnen som inte förstått hur man ska trolla och som trollar på fel sätt. Handgriplig vänstertrollning ger bättre hoteffekt.
http://www.expressen.se/noje/tv/naslund-det-ar-ett-jaktprogram-i-tiden/
http://www.friatider.se/aschberg-lovar-uthangningar-med-eftertanksamhet
http://avpixlat.info/2014/04/02/migrationsverkets-lokaler-vandaliserades-av-vansteraktivister/

Alexander Bengtsson, VD på Expo tror inte på mångkultur med bongotrummor.
Vem är förvånad över hyckleriet som alla visste finns i den anarkistiska tankesmörjan. Alla naiva, fördummade svenskar tappar kanske hakan.
http://avpixlat.info/2014/03/24/alexander-bengtsson-fran-expo-om-bongotrummor/

Brottslingar hyllas av vänstersympatisörer
Flerfaldigt brottsdömda västerextrema AFA aktivister hyllas för ”poliktiskt korrekta” brott. Martin Fredriksson, Mathias Wåg, My Vingren, Carl Tullgren, Måns Nilsson och Loan Sundman, Christian Holmén och David Baas på Researchgruppen samt Expressen. Den politiska diktaturen kommer närmare och närmare. ResearchGruppen och hantlangarna Revolutionära Fronten ser till att åsikter tystas.
http://www.fgj.se/Default.aspx?tabid=221&Itemid=1524
http://www.friatider.se/guldspade-till-bonniers-asiktsregistrering
http://www.expressen.se/nyheter/polisens-egna-lista-over-rf-daden/

Nytt rekord i dumhet från vänsterintelligentian
http://www.friatider.se/ung-vanster-ingen-rasism-mot-svenskar

Rasismen som anarkistiska Expo och de flesta fördummade politiker tycker är OK.
Att bli kallad svennehora, svennebög, bonde, svennerasist, och jävla svenne ska alla svenskar acceptera, annars är de rasister. Svenskar är helt enkelt mindre värda än rasistiska invandrare. Vänsteranarkism = förljuget hyckleri med en mask av antirasism
http://www.dn.se/debatt/aven-rasism-mot-etniska-svenskar-maste-bekampas/
http://avpixlat.info/2014/03/16/allas-lika-varde-den-stora-bluffen/#more-88809
http://avpixlat.info/2014/03/17/boken-ljusets-fiender-avslojar-den-totalitara-vansterns-infiltration-av-sverige/#more-89871

”Det är kul med våld” säger Martin Fredriksson.
Expovänliga AFA hotar Ung Vänster i antinazistisk demonstration. När det är ont om invandrarkritiska demostrationer får man väl slåss på vilken demonstration som helst. Det är ju kul med våld, som Aschbergs och Expressens guldgosse sa. Statsvetaren Ulf Bjereld lever i en helt egen verklighet som tycker att terrornätverket AFAs varumärke är ”starkt”.
http://www.friatider.se/expressenreporter-pekar-ut-kollegor-som-terrorister
http://www.dn.se/sthlm/afa-hotar-att-sabotera-ung-vansters-manifestation/
http://www.expressen.se/nyheter/ung-vanster-hotat-av-afa-infor-demonstration/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18544045.ab
http://motkraft.net/2014/03/15/afa-stockholm-kommentar-till-ung-vansters-agerande-och-uttalande/
http://www.friatider.se/statsvetare-hjalper-afa-varda-varumarke

Vad tycker Expo om regeringens hyckleri och dubbla budskap?
Expo har hyckleri och dubbla budskap som ledstjärna. Nu borde de känna en gemenskap med alliansregeringen.
Regeringen stödjer överstatligt socialistiskt experiment.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/alliansens-partier-kor-dubbelspel-om-skatter_3324514.svd

Expos kompisar på AFA, nominerade till journalistpris
Våldsorganisationens ledningsgrupp, AFA dokumentation, numera Researchgruppen är nominerade till ett journalistpris för beställningen från Expressen.
http://www.friatider.se/vansterextremister-nominerade-till-guldspaden

De blodiga idéernas brott mot mänskligheten
Senast hyllade Expos, Alexander Bengtsson kommunismen som vetenskap. Det säger lite om tankeklimatet som råder på Expo, Researchgruppen och deras underrättelsetjänst Piscatus. ”Allas lika värde” är en floskel som ofta betyder att inget liv är heligt i klasskampens, antirasismens, feminismens namn.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/i-nordkorea-ar-inget-liv-for-heligt-for-att-offras_3286974.svd
http://blog.svd.se/ledarbloggen/2014/02/18/om-denna-nordkorearapport-ma-vi-beratta/
http://www.dn.se/ledare/huvudledare/helvetet-pa-jorden/

Generaldirektör idiotiserad av Expo
Ännu en seger för Expos idiotisering av ledarskapet och allmännheten.
Grumliga känslor styr munnar och inte sunt förnuft.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/inget-klotterplank-for-generaldirektorer_3320902.svd

Hycklarna som leder ”klasskampen” har miljonlöner
Dessa hycklare inom facket stödjer Expo med bidrag och inköp av ”antirasismkurser” från den röde Bengtsson.
http://www.di.se/artiklar/2014/2/17/sa-tjanar-fackhojdarna/

Expo och journalister har fördummat svenskarna
Den liberale debattören Bawar Ismail med invandrarbakgrund anser att den antirasistiska kampen har kört i diket när den utmålar Sverige som ett land genomsyrat av rasistiska strukturer. Det är inte en bild han känner igen sig i.
http://avpixlat.info/2014/02/10/samhallet-styrs-inte-av-rasistiska-strukturer/#more-86153

Expos och AFAs underrättelsetjänst hemlighålls
Journalister låtsas tala öppet, men hycklar om sanningen för deras egen underrättelsetjänst Piscatus.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/nyhetstjanster-gar-langre-an-lexbase_8966892.svd
http://www.dn.se/debatt/vi-hojer-kraven-pa-kunderna-for-att-sakra-det-fria-ordet/

Expos medgrundare lär oss nytt ett ord
Nu är du afrofob … lär Tobias Hübinette oss på DN debatt.
”En galen vådsbrottsling” enligt Alexander Bard. Regeringen stöder aktivt dessa rasistiska ordbildningar. Om du skulle motsätta dig massinvandring av svarta från Afrika så är du afrofob. Läs fakta om invandring.
Dags att bli idiotofob … räds alla psykopaters dumheter.
http://www.dn.se/debatt/samhallet-maste-ta-den-vaxande-afrofobin-pa-allvar/
http://www.friatider.se/jag-ar-misstankt-for-ett-mord-mot-expo-grundaren-som-blev-regeringens-expert-pa-rasism
http://www.friatider.se/alexander-bard-ullenhag-har-anlitat-en-galen-valdsbrottsling

Lexbase hackat av vänterextrema Martin Fredriksson?
Vilka har motiv att hacka Lexbase och få den nerstängd?
Robert Aschberg och brottsdömda Martin Fredriksson driver den konkurrerande ”Stasi-övervaknings” databasen Piscatus som har avsevärt många fler domar i databasen än nykomlingen Lexbase. Piscatus har även de sin server hos Bahnhof. Troligen har ansvariga på Bahnhof även de fått hot från vänsterextrema anarkister som vill se brottsligheten och osäkerheten öka. Både Aschberg och Fredriksson har flera starka motiv att få Lexbase att försvinna och genom med alla möjliga medel initiera hackningar, förföljelser, hot och mordhot. När Lexbase publicerade websidan gjorde vi en personsökning på Martin Fredriksson födelsedata, 800407. Lexbase listade 5 personer, varav Martin Anders Fredriksson var en av dem. Detta innebar att Robert Aschberg ljög om Fredrikssons brottslighet vid föreläsningen på Göteborgs Universitet 2013. Tittar man på den ”Lexbase” registerfil som postat på nätet, så ser man att ordning på personer födelsedagar har ”kastats om”, men mönstret i ordningen är att personerna hänger ihop i klungor baserat på de 6 första siffrorna i personnumret. UTOM i ett fall: Martin Fredrikssons födelsedatum. 800407 som finns ”insprängt” på raderna 24159 och 24161 bland födelsedatum som börjar 890407. Tre stycken ”domar” med detta födelsedatum är raderade i filen, varav Martin Anders Fredrikssons dom är en av domarna. Med stor sannolikhet så är Martin Fredriksson återigen en huvudperson i denna hackning. Måtte någon stoppa dessa vänsterextrema anarkister som vill se ett samhälle i kaos och vars åsikter och metoder är ett reellt hot mot demokratin och samhällsordningen idag. Sverige har idag en åsiktsdiktatur. Vad blir nästa steg i utvecklingen.

Ramaskri från vänsterextrema journalister
Det blev ett ramaskri i media från vänsterextrema journalister och alierade, när deras övervakningssite Piscatus får konkurrens av Lexbase. Tack Lexbase, för nu kan vi enkelt se att Expressens medbrottsling Martin Fredriksson varit straffad under de senaste 5 åren. Alltså ljög Aschberg under föreläsningen på Göteborgs Universitet. Kanske inte så förvånande.
https://lexbase.se/personsok?Search%5Bname%5D=&Search%5Bsurname%5D=&Search%5Bpersonal_id%5D=800407&Search%5Bcity%5D=&_=S%C3%96K

AFAs ResearchGruppen, Expos allierade kartlägger dig snart
Du och alla andra svenskar finns redan i Piscatus personregister som Aschberg och AFA driver. De brottsliga AFA organisationerna ResearchGruppen och Seppuku Media utför nya kartläggningsbrott.
http://avpixlat.info/2014/01/24/researchgruppen-begar-ut-kreditupplysningar/#more-84441
http://www.friatider.se/asiktsregistrerar-nathatare-sprider-sjalva-grovt-hat
http://www.exponerat.info/arschberg-och-researchgruppen-har-tagit-kreditupplysningar-pa-exponerats-kommentatorer/
http://www.jmg.gu.se/aktuellt/jmgtv/avancerad-research-pa-internet/

Sverige är fördummat och idiotiserat av Expo
Expos vänsterfanatiker och andra åsiktshatare har nått sitt mål. Svenskarna är extremt fördummade, hycklande papegoj-upprepande medhållare, som gör sagan om ”Kejsarens nya kläder” till en verklighet. Ingen vågar säga sanningen om verkligheten … för då blir man stämplad som rasist eller polisanmäld. Befolkningen är kuvad genom åsiktsförtryck från grannar och styrande. Är det inte så i kommunistiska och muslimska länder?
http://avpixlat.info/2014/01/14/dumheten-goder-den-hatska-debatten/

Ytterligare ett fackförbund stöder Expo
Det är förbundet Vision som genom sin förbundsordförande i Göteborg, Marcus Gustavsson, aviserar att man inleder ett stöd av den psykopatiska organisationen Expo.
http://avpixlat.info/2014/01/13/fackforbundet-vision-anlitar-expo-for-medlemsindoktrinering/

Sverige är fördummat och idiotiserat
Expos vänsterfanatiker och andra åsiktshatare har nått sitt mål. Svenskarna är extremt fördummade, hycklande papegoj-upprepande medhållare, som gör sagan om ”Kejsarens nya kläder” till en verklighet. Ingen vågar säga sanningen om verkligheten … för då blir man stämplad som rasist eller polisanmäld. Befolkningen är kuvad genom åsiktsförtryck från grannar och styrande. Är det inte så i kommunistiska och muslimska länder?
http://avpixlat.info/2014/01/14/dumheten-goder-den-hatska-debatten/

Ytterligare ett fackförbund stöder Expo
Det är förbundet Vision som genom sin förbundsordförande i Göteborg, Marcus Gustavsson, aviserar att man inleder ett stöd av den psykopatiska organisationen Expo.
http://avpixlat.info/2014/01/13/fackforbundet-vision-anlitar-expo-for-medlemsindoktrinering/

Vem är den största hycklaren?
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svep-sa-reagerar-partiledarna-pa-tiggare_8831710.svd?sidan=1
http://avpixlat.info/2013/12/26/pk-sekten-uppfoljare-till-vad-menas-med-ett-mangkulturellt-sverige/#more-78419

Aschberg gör troll-TV med kompisarna på AFA
Robert Aschberg ska göra som Expressen, hänga ut folk som kommenterat på invandringskritiska sajter. Den övervakning som NSA och FRA håller på med är en ren barnlek jämfört med vad Aschbergs organisation kartlägger, övervakar och nu hänger ut.  Hans idoler Stalin och Mao jublar i himmelen.
http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/aschberg-jagar-nattroll-i-tv/

Expressen, Expo och AFA har gemensam agenda
Expressen har anlitat den kommunistiske aktivisten Martin Fredriksson och Mattias Wåg på AFA dokumentation (numera Research Gruppen eller som Wåg säger Sveriges Stasi) för att hacka Avpixlat och Disqus. Detta för att ta reda på och avslöja vilka SD representanter och som skriver olämpliga kommentarer. Snart får dessa en sten genom fönstret i sina hem från AFA aktivister som vill se ett nytt DDR. Men inget ont som inte har något gott med sig. Dags att läggga till Aftonbladet och Expressen i bilden över Aschbergs AFA nätverk. 10000 sidvisningar på 5 dagar innebär att fler känner till sanningen om övervakningsnätverket som Aschberg/Expo leder.
http://avpixlat.info/2013/12/13/mot-martin-fredriksson-pa-researchgruppen/
http://www.friatider.se/vi-ar-sveriges-stasi
http://www.friatider.se/expressens-journalister-deltog-i-afa-aktioner
http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/namn-pa-anonyma-anvandare-knackta/
http://www.friatider.se/asiktsregistrerar-nathatare-sprider-sjalva-grovt-hat

Fy bubblan för fakta om verkligheten
Alla Expoiter och babblare våndas för fakta där verkligheten presenteras och känslorna måste konfrontera sanningar. Hatet svallar från emotionella vänsterbabblare.
http://avpixlat.info/2013/12/08/pk-hysteri-efter-bokannons/

Aftonbladets nästa stora avslöjande
Exponätverkets hacker och registreringsorganisationens nästa stora avslöjande är nu avslöjat. Avpixlat avslöjar Aftonbladets nästa stora avslöjande. 🙂
http://avpixlat.info/2013/10/24/extra-bilaga-med-aftonbladet-idag/

Gudfaderns aktiviteter uppmärksammas på Avpixlat
Expos gudfader, numera hedersdoktor får en hedersteckning på Avpixlat för sina insatser i systematisering av personregistrering som får polisens register av romer att verka amatörmässiga.
http://avpixlat.info/2013/10/23/stasi-och-kgb-skulle-ha-varit-roda-av-avund/

Aftonbladet samarbeter med vänsterextremister?
Aftonbladet avslöjande av de personer som stöder nättidningen Avpixlat via PayPal, andas samarbete med brottsliga vänsterextremister lång väg. Troligen är det vänsterextrema aktivister med anknytning till Robert Aschbergs Piscatus och Research Gruppen som ligger bakom ”hackningen” av Avpixlat och PayPal donationer och identifieringen av de som skänkt bidrag. Då Rickard Aschberg, Roberts Aschbergs bror står för ”avslöjandet” i Aftonbladet så är vänsterextrema kontaktnätet tydligt. Demokratins och yttrandefrihetens röst är återigen säkrad, eller har facistisk förföljarmentalitet sett dagens ljus.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17705693.ab
http://www.friatider.se/vansteretablissemang-med-ratt-att-doda
http://avpixlat.info/2013/10/25/bli-inte-forvanad-om-du-blir-av-med-jobbet-2/#more-74591

Ashbergs propagandakanal Radio 1 läggs ner
Åsiktsmaffians och Expos gudfader ville idiotisera folket genom radio, men människor ville inte lyssna. Tack alla som undvikit kanalen.
http://www.friatider.se/aschbergs-radioprogram-laggs-ned
http://www.resume.se/nyheter/radio/2013/10/22/radio-1-laggs-ner/

Postkodslotteriets VD som skänkt 6,5 miljoner till Expo i blåsväder.
Misstänkt egenmäktigt och möjligt brott mot stiftelselagarna. Mångmiljonären Niclas Kjellström-Matseke, med nära 6 miloner i årslön och som VD för Novamedia Svenska PostkodLotteriet AB synas i SVDs artikelserie.
http://www.svd.se/naringsliv/har-ar-hela-granskningen-av-postkodlotteriet_8506998.svd?sidan=8

Rasismen som hycklande Expo inte nämner
Expo som säger sig motarbeta rasism och antsemitism gör inget för att motarbeta den djupt rotade rasismen och antisemitismen bland invandrare. Judarna flyr Malmö.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/rasismen-vi-sallan-pratar-om_8503088.svd

Inte bara Expo har antirasism som täckmantel
Flera organisationer får stöd från stiftelser och offentliga medel för att bedriva antisemitisk propaganda under täckmanteln antirasism. Expo har dock de mest subtila manipulationerna.
http://www.expressen.se/debatt/med-antirasismen-som-tackmantel/

Aschberg är gästprofessor på universitet
Robert Aschberg som byggt upp Sveriges största privata underrättelseorganisation föreläser nu på univeristet.
http://avpixlat.info/2013/09/08/valdsvanstern-forelaser-pa-goteborgs-universitet/

Expos lakejer utreds av polisen
Expos våldsamma underhuggare uppmärksammas nu av polis och media. Om än pliktkyldigast. Vänsterextremister terrororiserar och hotar de med Sverigevänliga åsikter.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/vansterextremt-vald-i-malardalen/

Brottsdömd Expogrundare startar hatnätverk
Forskningsrådet för arbetsliv och socialvetenskap stöjer den brottsdömde vänsterextremisten Tobias Hübinette att bilda ett ”Forskarnätverk” för svenska kritiska ras- och vithetsstudier.
http://avpixlat.info/2013/07/16/forskarnatverk-for-svenska-kritiska-ras-och-vithetsstudier/#more-64461

Expo granskas av journalister
http://avpixlat.info/2013/07/05/sa-tystade-expo-debatten-i-sverige/#more-63126

Expos marktrupper går bärsäkagång
Expos underrättelsetjänsts förlängda arm Revolutionära Fronten vandaliserar och filmar.
http://avpixlat.info/2013/05/20/valdsvanstern-filmade-medan-de-vandaliserade-politisk-motstandares-hem/

Äpplet Ascberg faller inte långt
Robert Ascberg har en farfar att brås på. Båda har stött kommunismen både då och nu genom Expo. Kräkreflex.
http://www.friatider.se/aschberg-tvattade-bolsjevikguld

Alexander Bengtsson under rubriken extremism
Passande, men Alexander glömde att dra paralleller till Hitler och Behring-Breivik i artikeln på SVT debatt. Nu var det legosoldater istället. Marxismen är vetenskap enligt Alexander Bengtsson …. i folkmord och utrotande av oliktänkare.
http://debatt.svt.se/2013/04/08/svenska-nazister-har-lart-sig-av-gyllene-grynings-framgangar/
http://kommunistiska-studiegruppen.blogspot.se/p/om-kommunistiska-studiegruppen-ksg.html

Oj, en antirasist försa sig
Ibland slinter hycklarna på orden och säger vad dom tänker. Nu är socialdemokrater nazister. Idiotiseringen har slagit ett nytt rekord. Ung vänster har varit skola för flera Expoiter. Eller hur Alexander Bengtsson?
http://avpixlat.info/2013/04/07/annu-en-twittrande-vansterpartist-i-blasvader/#more-53423

Alexander Bengtssons semesterparadis förvånar!
Alexander fortätter att hävda marxsmen är vetenskap. Trots det spända politiska läget och mer än 200 000 i fångläger i det kommunistiska Nord-Korea, så är det ändå ett kulturellt paradis för socialitiskt troende som kan studera hur modernt förtryck fungerar idag. När studie och semesterresan blir av är dock ännu inte bestämt.
http://www.albatros-travel.se/destinationer/asien/nordkorea/Pages/Default.aspx

Expoit cencurerar signalement i TV3s Efterlyst enligt Polisen
Mikael Ekman, ökänd Expoit och Piscatus medarbetare arbetar även på TV3 där han cencurerar signalement. Polisens utvattnade signalement och pixlingar i media gör Sverige till ett utskrattat land i omvärlden. I praktiken skyddar Expo brottslingar, både direkt och indirekt.
http://www.friatider.se/polisanstalld-kritiserar-tv3s-efterlyst
http://avpixlat.info/2013/03/26/efterlyst-censurerar-polisens-signalementuppgifter/

Expo och AFAs våldsvänster i samarbete
Expo har seminarium tillsammans med våldsvänsterns företrädare. Utöver dessa flera svammel-journalister.
http://avpixlat.info/2013/03/23/afa-forelaser-pa-abf-expo-och-vansterjournalister-deltar/

Svenska kyrkan stödjer Expo in i medeltiden
Kyrkan har genom årtusenden förföljt kritiker, vetenskapsmän och vanliga människor. Påven beordrade en gång i tiden, till och med ett folkmord på 20 000 människor, katarerna. Senast år 2008 förfalskades Bibeln på påvens order ytterligare en gång, när de ursprunliga judiska namnen på Gud förbjöds. Naturligtvis ska kyrkan fortsätta på den ursprungliga historiska vägen med förföljese av ”kättare”.
http://www.friatider.se/svenska-kyrkan-utokar-samarbetet-med-expo

Glöm inte Expoiternas hatiska ursprung.
De flesta av Expoiterna har den röda kampen som bakgrund och då mycket längre till vänster än vad SSU står. Så det är konstigt att inte fler av Expoiterna regelbundet hyllar massmördarna.
http://www.friatider.se/ssu-hyllar-kommunistiska-massmordare
https://www.realisten.se/2013/03/07/vanstern-och-nathatet/

Den vänsterextreme åsiktsfacisten Alexander Bengtsson piper
Nu är det rasistiskt att av stödja riksdagens beslut och polisens arbete.
http://www.friatider.se/sandra-hanas-av-expo-for-sitt-stod-till-polisen

Expo får 1,5 miljoner för flytt till dyrare lokaler
Expo får 1,5 miljoner av Moggliden AB för att flytta till dyrare lokaler. Trots allt miljonstöd från statliga instutioner och fackföreningar, så meddelar Expo att de ska skära ned i personalstyrkan från 19 till 14,3 anställda. Bla Anna Amnéuss har blivit uppsagd som kommunikationsstrateg. Nedskärningarna sker troligen för att kunna motivera ökat tiggande i den offentliga sektorn genom några timmars föreläsning för 10 000 kr. Vart Expos högkvarter finns nu är inte känt, men troligen närmare Södertörns högskola som kan betraktas som en vänsterinriktad ”tankesmedja”
http://www.journalisten.se/nyheter/expo-sparar-trots-miljonstod
http://stiftelsen.expo.se/kontakt.html

Kyrkans mörka förflutna tar ny fart med Expo
Kyrkan har ett mörkt förfutet genom tiderna med trakasserier av tänkare, fördömanden och straff av olika slag. Nu tänker kyrkan ta hjälp av Expo för att förnya sin fördömande repertoar.
http://www.friatider.se/svenska-kyrkan-utokar-samarbete-med-expo
http://bloggardag.blogspot.se/2013/02/fascinerande.html

Expos Kristina Folgert biter i det sura multikulturella äpplet. Yrkade att få flykting utvisad.
Kristina Folgert som anställdes på Expo 2009 som annonsansvarig. Hon har tidigare ”trakasserat” och skrämt bort annonsörer från tidigare ”Politiskt Inkorrekt” och ”Fria Tider”. Sensommaren 2009 träffade hon en hon en nästan 20 år yngre iransk ”flykting” som kort därefter flyttade hem till Kristina. Den iranska älskaren Vahid Khodamoradi och ”flyktingen” var inte så kärleksfull, utan förföljde, trakasserade och hotade henne . Hon ansökte och han ålades med besöksförbud, men överskred detta och besökte henne på bla Expos redaktion ett flertal gånger. Det hela gick till rättegång 2011. Expos Daniel Poohl och David Lagerlöf vittnade til hennes fördel vid rättegången, där krav på att ”älskaren” skulle utvisas avslogs av tingsrätten. ”Som hen bäddar får hen ligga”
Kan det vara dålig ”karma” som kom tillbaka?
http://www.friatider.se/expo-kvinna-trakasserades-av-invandrare
https://www.realisten.se/2013/01/29/expokvinna-forfoljdes-av-iranier/
https://expomakt.wordpress.com/kristina-folgert/

Expo-grundaren och rasideologen, den brottsdömde Tobias Hübinette känner sig som en rasist?
Brottsdömde Tobias Hübinette som utryckt avsky för den vita rasen, vill nu kunna prata mer öppet om sin rasism. Skandal att DN ger utrymme åt en person med hans bakgrund. Läs om hans hatiska och aggressiva brottsbana här.
https://expomakt.wordpress.com/tobias-hubinette/
http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/vad-spelar-hudfargen-for-roll
http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/olika-syn-pa-fragan-om-ras

Åtal för dataintrång och stöld av skyddade personuppgifter
Pirate Bay grundaren Gottfrid Svartholm Warg kommer att åtalas för dataintrång där skyddade personuppgifter har stulits. Svartholm Warg är även bekant med Expo/Piscatus/Researchgruppen/AFAs, Martin Fredriksson från den tid då de grundade Piratbyrån/Pirate Bay. Fredriksson är troligen den som ”behöver” personuppgifter för sitt ”underrättelsearbete” på Piscatus och Researchgruppen.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Piratbyr%C3%A5n
http://www.idg.se/2.1085/1.488999/svartholm-warg-atalas-inom-en-manad

Expo jämförs med Sovjetunionens KGB, Nazitysklands Gestapo och Östtysklands Stasi.
Expo! Svenska statens halvofficiella underrättelse-, angivar- och propagandaorganisation och åsiktskontrollanter sprider skräck långt utanför Sveriges gränser.
http://www.d-intl.com/sv/articles/editiorial/2012-10-18/expo-end-beginning

Expos Lisa Bjurwald hycklar vidare
IG-geniet Lisa Bjurwald har återigen skrivt en världsfrånvänd bok om rasismen som finns bakom varje träd och sten.
Reaktioner på det demagogiska innehållet kommer.
http://www.friatider.se/nasrin-sjogren-sagar-lisa-bjurwald
http://avpixlat.info/2013/01/30/sveriges-radio-kulturnytt-avpixlat-den-storsta-hatsajten-pa-svenska/#more-45237

Centerpartiet infiltrerat med Expos metodik?
Expos och Trotskisters metodik är övertagande av en organisation med enterism, infiltration av en organisation och påföra organisationen nya åsikter. Centerpartiets tongivande politikers promuslimska förslag med massinvandring och månggifte får gamla Centerpartister att se ett helt annat parti än det trodde sig tilhöra. Expos pro-muslimska tolkning av antirasism påverkar tankeklimatet starkt.
http://www.dn.se/debatt/sverige-behover-mer-ideburen-politik
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/partisekreteraren-ideprogrammet-bakom-usla-c-siffror_7842780.svd

Expo propagerar i motvind – 75% av svenskarna sympatiserar nu med SD
YouGovs opinionsundersökning visar att 75% av de tillfrågade sympatiserade med Sverigedemokraterna i invandringsfrågan. Är nu tre fjärdedelar av svenskarna ”främlingsfientliga rasister”. Siffran är nog upp i 90% inom ett år. Verkligheten tränger sig på allt fler.
http://www.exponerat.info/yougov-755-procent-ger-sd-bast-betyg/

Expo.se – en hatsajt med vårdat språk
Enligt upprörda dogmatiker på Expo är nyhetsrapportering på webben ”hatsajter”. Ta en titt på expo.se och se vad de som pratar om hatsajter och läs om vart hatet är riktat. Ta en funderare på vad utsatta grupper utsätter andra för. Varje enskilt personrån eller misshandel kostar samhället 200 000 kr styck. Med lögner, undanhållna fakta och vinklingar förleds du med dogmer som sedan blir sanningar.
http://www.friatider.se/vrede-pa-expo-efter-ft-avslojande

Korruption ger Expo 400 000 kr från Kulturrådet
Vänskapskorruption genom Kerstin Brunnberg som samtidigt är ordförande i kulturrådets styrelse och styrelseledamot i Expo, delar frikostigt ut 400 000 kr i bidrag till Expo.
http://www.friatider.se/vansterextremister-fick-400-000-av-staten
http://avpixlat.info/2013/01/09/stotande-nar-javig-kulturradsordforande-beviljar-sig-sjalv-statligt-stod/#more-43481

Expos AFA-vänner på Reseachgruppen vill köpa Flashbacks register
Martin Fredriksson, alias Reseachgruppen, brottsdömd, troligen misstänkt för dataintrång och andra tvivelaktiga verksamheter, Twittrade att an ville köpa Flashbacks användarregister. Varför inte fortsätta på den tidigare banan och ”hacka” Flashback istället.
http://www.friatider.se/vansterextremister-vill-kopa-flashbacks-anvandardatabas

Nyheter 2012 nedan

Expo Exponerat i 120 000 sidvisningar under 2012
Den 22 september har det varit 100 000 sidvisningar sedan sidan skapades den 9 januari 2012 och vid årets slut var det 120 000 sidvisningar. Vi hoppas att sidornas innehåll gjort skillnad i tankeklimatet och medvetenheten om den kommunistiska kvarleva som Expos propagandaorganisation är. Berätta för bekanta om Expos falska agenda och metoder för att indoktrinera journalister och politiker.

Expos finansiärer i skattesmäll
Vänsterextrema Expos ledande finansiärer, Gabriel Urwitz, Robert Weils och Mikael Kamras finansbolag Segulah tvingas nu inbetala kvarskatt, arbetsgivaravgifter och straffavgifter på sammanlagt 210 miljoner kronor.
http://www.friatider.se/expofinansiarer-far-200-mkr-i-kvarskatt

Expos kompisar på Researchgruppen är även de brottsdömda
Huvudmannen, den brottsdömde Martin Fredriksson driver och ingår i ”journalistnätverket” Researchgruppen, AFAs underrättelsetjänst, som har starka band till Expo och Robert Aschbergs underrättelsetjänst Piscatus.
Researchgruppen har nu ”exponerat” männen bakom Exponerat.info som brottsdömda. Fredriksson kastar sten sten i glashus, då även han är brottsdömd våldsbrottsling.
Denna publicitet i dagstidningarna resulterade i närmare 5000 sidvisningar på Expo Exponerat som inte har någon koppling till Exponerat.info (fd Sweden Confidential)
http://www.expressen.se/gt/domd-for-sexbrott-hanger-ut-brottslingar/
http://research.nu/2012/12/21/hanger-ut-brottslingar-sjalva-domda-for-grova-brott/
http://interasistmen.se/granskning/domd-pedofil-driver-sd-vanlig/

Bonnier/Expressen belönar Expoit med 80 000 kr
Daniel Poohl får en belöning av Bonnier/Expressen för trogen tjänst med att förse David Baas och Bonnier/Expressen med material som smutskastar SD politiker och säljer lösnummer.
http://www.realisten.se/2012/12/03/bonnier-belonar-expos-daniel-poohl/
http://www.friatider.se/expo-agent-far-80000-kronor-av-bonnier-skattefritt

Intelligentian utreder Twitter
Expoiten Lisa Bjurwald, numera Internetexpert har utrett nätkommentarer. Helt fantastiskt att hon som fick IG i matematik och tog 9 år på sig för att få slutbetyg i gymnasiet att dra sådana fantastiskt logiska slutsatser. Vem är inte imponerad?
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-anhangares-natdominans-bruten_7713302.svd

Demagogiska lögner emot demokrati
Många är de moralistiska demagogerna som går i Expos ledband. Antidemokratiska lögnaktiga demagoger som Henrik Arnstad som ges utrymme i dagspressen för att som kommunismen och nazismens propagandageneraler förvirra den stora massan. Arnstads lögner om titel och hans CV är en återkommande följetong under det senaste året.
http://www.friatider.se/dns-henrik-arnstad-ljuger-fortfarande-om-sin-examen
http://www.dn.se/debatt/sverigedemokraterna-ar-ett-fascistiskt-parti
http://avpixlat.info/2012/11/15/journalisten-i-forkladnad/#more-39553
http://www.friatider.se/dns-henrik-arnstad-ljuger-om-sin-historia

Expo krossar Sverigedemokraterna
Det skulle vara ytterst förvånande om Expo inte haft ett finger med i spelet i avslöjandet av SD politikers olämpliga beteende.
Expo har underrättelseorganisationen för att kartlägga alla SD politiker och medarbetare. Trotskisterna är mästare på maktspel med infiltration och enterism. Det var så de övertog rörelsen ”Stoppa rasismen”  på 90-talet. Men Expressen fick betala de stora pengarna för att köpa loss filmmaterialet från tidigare SD medarbetare. Härska genom att söndra, är strategien för framtiden. Jubel på Exporedaktionen för ett vunnet slag.
http://expo.se/2012/sd-topp-avsager-sig-sina-poster-i-partiet_5448.html
http://debatt.svt.se/2012/11/15/nu-attackeras-akesson-av-bunkerfalangen-infor-oppen-rida/

Spyflugorna dras till gödselstacken

Trams-TVns skapare, Aschberg senaste projekt trams Radio 1, drar till sig lyssnare eller mentala spyflugor som sprider skitdoft i etern. Det fick Isabella Löwengrip erfara häromdagen.
http://www.expressen.se/noje/lowengrip-pahoppad-i-radio-markligt-folk/

Det dolda judehatet hos Expo
Expos agenda är inte anti-semitism, utan tvärtom finns det ett dolt judehat hos vänstersympatisörer. Antirasismen är bara en täckmantel för att kunna stödja antisemitiska strömmningar genom passivitet. Fråga judarna själva om de inte håller med.
http://www.friatider.se/judar-nobbar-vanstermanifestation

Aschbergs pojkar är i grunden sjuka rasister
Det sjukliga samhälls och självhatet tar sig konstiga uttryck.
Ascbergs kompanjoner tycker att vita män ska skjutas.
Alexander Bengtsson, som hyllar Marx och använder orden ”white trash” om icke-kommunister. Troligen tänker han ”invandrarslödder” om invandrade icke-kommunister eller andra som inte passar i in i hans världsbild. Expoiter är rasister som låtsas vara anti-rasister.
http://bengtssonsfrestelser.blogspot.se/2010/12/lat-oss-tala-lite-om-white-trash.html
http://petterssonsblogg.se/2012/10/18/veckans-hat/

Socialdemokrat mordhotar – Expo mörkar
Alla tidningar uppmärksammar att en Socialdemokrat har mordhotat flera kända kvinnor i en Moderats namn.
Undrar hur Expo hade reagerat om en Sverigedemokrat gjort samma sak. Den som tiger samtycker, så också Expo.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15629441.ab

SSU polisanmäls för bidragsfusk – Kommunistiska Expo hycklar
Alla dagstidningar rapporterar om bidragsbedrägerierna hos vänsterorganisationer. Demokratiska Expo kanske är lite sena i starten med att rapportera om demokratiska bedragare.
Expo fokuserar på SD kritik, inte ett ord om fusket i de egna leden. Som Alexander Bengtsson sa, socialism är vetenskap … i förljugenhet, hyckleri och förnekelse – Ja, han har rätt där.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15612077.ab

Expos falska vänsteragenda
Expo är knäpptysta när de gäller  att SSU och vänstergrupper fuskar med bidrag. Då skrivs det inte en rad om fusket.
http://www.expressen.se/nyheter/ssu-skakas-av-bidragsskandal/

Aschberg stäms för förtal
Arrogans och tramsjournalistik kostar
http://www.friatider.se/robert-aschberg-stms-fr-frtal

Psykologiska effekter av Expos propaganda
Mycket läsvärd artikel om vad vänsterorganisationerna ”rasist” tillmälen får för effekt. Ett irrationellt flockbeteende. De viktigaste är åskådareffekten (the bystander effect) och pluralistisk okunnighet (pluralistic ignorance).
http://avpixlat.info/2012/07/02/robert-spencer-intervjuar-nicolai-sennels-muslimer-far-lara-sig-att-vara-aggressiva-osakra-ansvarslosa-och-intoleranta/#more-27076

AFA aktivist misstänkt för dataintrång på Logica?
En besökare tipsade om att AFA aktivisten Martin Fredriksson och idag styrelseledamot i Aschbergs underrättelseorganisation Piscatus AB, kan vara en av de misstänkta för det omfattande dataintrånget på Logica, där man kommit över en stor mängd skyddade personuppgifter. Martin Fredriksson är idag 32 år och var med och grundade Piratbyrån 2003 samt skötte ofta organisationens mediakontakter, så Fredriksson passar väl in på SvDs beskrivning och det är troligt att Fredriksson kan vara en av de misstänkta.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/tva-misstankta-for-myndighetsintrang_7277371.svd

Expo mörkar sanningen
Expo är knäpptysta när de gäller den antisemitiska intoleransen från muslimska grupper. Att SSU och vänstergrupper fuskar med bidrag skrivs det inte en rad om.
http://petterssons.bloggsida.se/politik/expo-%e2%80%93-doljer-sanningen

Radio 1 – den vänsterextrema radiokanalen
Expohövdingen Robert Ascberg sätter färg på Sveriges ny pratradio. Expos och de vänsterextremas nya kanal för förnekelse och politisk korrekthet. Lyssna och bli dummare.
http://www.radio1.se/cissi-wallin/samex-radio1-drar-ig%C3%A5ng-en-temavecka-om-samexistens-och-antirasism
http://avpixlat.info/2012/06/06/de-ringde-fran-radio-1/

Underavdelningen AFA research kartlägger pappor
De paranoida vänsterextremisterna kartlägger en demonstration för pappors rättigheter.
http://www.daddys-sverige.com/3/post/2012/05/hata-grna-men-se-till-att-ni-gr-det-korrekt.html

Expos grundare hyllas i Umeå
Umeå utser Stieg Larsson till hedermedborgare för att han satt Umeå på kartan. Hur många städer har hyllat kommunistiska aktivister? Umeå är nog den första staden vad vi vet.
http://www.expressen.se/nyheter/stieg-larsson-blir-hedersmedborgare/

Äntligen tar Expo tag i antisemitismen i Malmö?
Ha ha ha, Expo öppnar ett lokalkontor i Malmö. Troligen inte för att utbilda muslimer i antisemitsim, utan för att vara närmare sina AFA aktivisterna och organisera ”aktiviteter”
Ring Magnus Manhammar på 0702 266 867 och fråga vad Expo kommer att göra för att minska antisemitismen.
http://www.presskontakt.se/pressreleaser/visa/pressrelease/491451/idag-oppnar-stiftelsen/0D5C858E-4A6F-65AB-3E26-90C50B9160C5

Postkodlotteriet skänker 6,5 miljoner till Expo
Expos indoktrinering förstärks genom ett projekt med Scouterna, Ungdom mot rasism, Röda Korsets Ungdomsförbund. Mångmiljonären Niclas Kjellström-Matseke, med nära 6 miloner i årslön och som VD för Novamedia Svenska PostkodLotteriet AB  är frikostig till vänsterrörelsen propagandamaskin genom ett stöd på 6,5 miljoner kronor under 3 år. Novamedia Svenska PostkodLotteriet AB ingår i den privatägda Novamediakoncernen med säte i Holland. Novamedia har sedan början av 1980-talet drivit lotterier vars vinst delas ut till ideella organisationer.
http://www.svd.se/naringsliv/tv-lotteriet-har-gjort-vdn-till-miljonar_5436117.svd
http://www.realtid.se/ArticlePages/201101/03/20110103082854_Realtid906/20110103082854_Realtid906.dbp.asp
http://avpixlat.info/2012/05/16/mer-pengar-till-expo/#more-21464
http://www.friatider.se/postkodlotteriet-skanker-miljoner-till-expo

Akademikerförbundet SSR stödjer åsiksregistreringen
Ytterligare ett fackförbund stödjer Expos åsiktsregistrering och hatpropaganda. Ett årligt stöd om 30 000 kronor har beslutats.
http://www.akademssr.se/text/akademikerforbundet-ssr-har-beslutat-stodja-expos-arkiv-med-ett-arligt-stod-pa-30-000-kronor

Expos koppling till Socialdemokraterna stärks
Anna Amnéus anställs på Expo som kommunikationsstrateg. Anna Amnéus har tidigare varit kulturredaktör på tidningen och kommer närmast från sitt jobb som politisk sekreterare hos Socialdemokraterna. Både Mona Sahlin och Stefan Lövén har sedan tidigare kopplingar till Expo.
http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/tidskrifter/article3403726.ece

Journalister är rödgröna
Nästan alla journalister på SVT är vänstervridna.
Ett ständigt återkommande sätt att vinkla inslag på ett subjektiv sätt, är att intervjua folk på gatan och låta dom uttrycka en åsikt som är i linje med reporterns.
http://avpixlat.info/2012/04/29/svt-agenda-om-rodgrona-journalister/

Expo hycklar om antisemitism och antirasism
Ilamar Reepalus negligering av judarnas sitution i Malmö och den antisemitsm och hot från rasister som judarna råkar ut för, är inget som Expo skriver om. Det skrivs pliktskyldigt en artikel när USAs president skickar ett sändebud eller när Löven tar Reepalu i nackskinnet.
Inte heller finns Reepalu med i personregisterlistan ”Ämnen”, vilket verkligen borde vara relevant. Expo tar emot penningastöd från penningstarka judar, men när det verkligen gäller, så skiter Expo fullständigt om del lilla judiska gruppen i Sverige får ta emot hot och trakasserer från muslimska grupper. Expos medarbetare och vänsterkollektivet är bakom orden promuslimer och antisemiter om man ser till handlingarna. Judarna kan med all rätt känna sig blåsta av de antirasistiska rörelserna för de har andra motiv.
http://expo.se/aemnen-lista.html
http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article14739712.ab

SSU samarbetar med AFA aktivister.
SSU har givit ut en bok, aktionshandboken, med 10 års erfarenhet från aktivister med erfarenhet av mordbrand, misshandel, olaga hot mm. Tecken på att även SSU blir mer vänsterfascistiskt i sina metoder.
http://www.aktionshandboken.se/Om_aktionshandboken
http://petterssons.bloggsida.se/politik/bor-ssu-rannsaka-sig-sjalva

Sverige är fullt med nyttiga idioter
Expos aggresiva åsiktsförtryck skapar och förstärker den polarisering som Breivik avsåg med sitt dåd.
Det är bara en tidsfråga innan vi får ett liknande vansinnesdåd i Sverige. Situationen i Sverige uppmärksammas även utanför våra gränser.
http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/04/useful-idiocy.html

Daniel Poohl, erkänn att du drivs av samma ideologi som mördat miljontals människor.
Läs den retoriska smörjan med infantila analyser. Vi ställer inte Daniel Poohl till svars för Pol Pots, Stalins eller Maos massmord, men Danel borde erkänna att han delar ideologi med världen största massmördare, när han själv för samma resonemang.
http://debatt.svt.se/2012/04/16/jimmie-akesson-erkann-att-du-och-breivik-drivs-av-samma-ideologi/

Expo har rätt !!!
Expo och Alexander Bengtsson har hävdat att Marxismen är en vetenskap och professor Paul Gottfried ger honom rätt på vissa punkter. Åsiktsförtrycket eller kulturmarxismen är en utstuderad och beprövad vetenskap eller social ingenjörskonst som påverkat oss alla. Du är en nyttig idiot om du inte läser artikeln.
http://www.friatider.se/joda-visst-finns-det-en-kulturmarxism

Stefan Löven, LO och vänsterextremisters åsiktsförtryck och åsiktsregistrering.
LO och Expo har haft ett långt samarbete för att se till att invandringskritiska åsikter förtrycks. Med LOs logik så innebär ”lika värde” att alla i hela världen ska få komma till Sverige och leva på bidrag. Du blir utesluten ur facket om du ifrågasätter invandringspolitiken. Nu utbildas 150.000 angivare av ”felaktiga” åsikter inom LO.
http://www.friatider.se/150-000-angivare-ska-overvaka-dig-pa-jobbet

Expos ”kompisar” döms för kidnappning
Stieg Larsson var socialist och trotskyist hela sitt liv. Solidaritet är ett ledord inom socialismen som betyder ”ta från dom rika”. Kidnappning och utpressning kan vara ett sätt att utjämna klassskillnaderna för vänsterextremister inom den trotskyistiska organisationen Rättviseparitet Socialisterna.
http://www.friatider.se/vansterextremister-bakom-kidnappningen-av-alexander-ahman

Expo kringgår personuppgiftslagen
Expos samarbete med Bonnierägda Infotorg innebär att Expo kan göra kredtupplysningar om dig utan att du får reda på det. Expo har personuppgifter i krypterad form om hela Sveriges befolkning på USB sticka. Datainspektionen vill nu täppa till luckan i lagen som gör detta möjligt.
http://www.idg.se/2.1085/1.438176/kringgar-lagen-med-usb-minne

Tryckfrihetssällskapet stämplas som rasistiskt
Rädslan för fritt tänkande når nytt bottennapp.
Expo och vänsterliberala journalister gick till attack på Twitter mot Timbrochefen Roland Poirier Martinsson när han skulle delta på ett möte med Tryckfrihetssällskapet. Bland hetsarna fanns Expressens ledarskribent Johannes Forssberg, Aftonbladets ledarskribent Anders Lindberg, Sydsvenskans Andreas Ekström och de antirasisterna journalisterna Annika Hamrud och Camilla Rågfors.
http://www.friatider.se/timbro-smadar-tryckfrihetssallskapet-efter-vansterkrav

Robert Aschberg – en Maoist i tiden
Maoisterna i Kina blev världens mesta kapitalister. Aschberg är inte sämre, mångmiljonär och kapitalist. Har uppdaterat information om hans inkomster och hans lyxiga sommarställe. Snacka om mångmiljon hyckleri !
https://expomakt.wordpress.com/robert-aschberg/

Vänsterextrem mördare blev journalist och slapp straff.
Mördaren Jacques Wallner slapp straff och fick genom kontakter med vänsterjournalister, Christina Jutterström och Robert Aschberg, jobb på Expressen och DN.
http://www.friatider.se/vansterextrem-knivmordare-redaktor-pa-dn

Fria Tider uppmärksammar Expo Exponerat
Nättidningen Fria Tider hittade denna blogg och hade en notis om Expos alla bidrag. Bidragsstödet gör att de heltidsanställda och skribenter kan fortsätta att ”sila mygg och svälja kameler” så de 25000 judarna i Sverige tror att Expo arbetar för deras säkerhet. Att kommunister  och socialister alltid stödjer diktaturer och antisemitiska muslimer har alla glömt. Vi har nu mer än 500000 ideologiska antisemiter i Sverige som på sikt utgör ett mycket större hot mot judarna än nynazisterna.
http://www.friatider.se/sa-mycket-skattepengar-far-vansterextrema-expo

Bonnierägda InfoTorg Juridik stödjer Expo
Pernilla Brouzell, vice vd på Infortorg juridik säger till Aftonbladet att de har ett nära samarbete med Expo. Vilket innebär att InfoTorg förser Expo med domar om SD politiker, så att Expo och Aftonbladet kan hänga ut dom på sina sidor.
http://www.friatider.se/datainspektionen-tvekar-om-migrationsdomar-pa-internet
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14017786.ab

Bengt Ohlsson slår huvudet på spiken
Gillar verkligen media och kulturvänstern olika? när dom som i Expos fall ägnar 90% av artiklarna åt aggresiva förtalskampanjer mot de som tycker olika.
Självgodhet, hyckleri och falska fakta är en del av vänsterns ruttna moral och livsstil.
http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/de-tolerantas-dolda-intolerans

Nedtystade journalister bildar Tryckfrihetssällskapet.
Journalister som blir nedtystade, utfrysna, nekade jobb, hotade för att de skrivit initierade och sakliga artiklar som denna artikel i DN  har bildat Tryckfrihetssällskapet, för att sätta fokus på hur svensk lagstiftning bryter mot FNs mänsliga rättigheter. Tack, det behövs en motpol till papegoj-journalisterna med dolda motiv på Expo, , SVT, Aftonbladet, Expressen, DN, SVD mfl
http://www.youtube.com/watch?v=nBLDZZ1AtCA
http://inteutanminasoner.wordpress.com/

Vill Expos AFA aktivister se mera mord i Ludvika?
Drygt en månad efter att den 44-åriga familjefadern Tommy Lundén har blivit ihjälsparkad av tre afrikaner på öppen gata i Ludvika, så skanderar AFA aktivister ”Jalla Jalla, Sverige åt alla”. AFA aktivisterna angips av nynazister och och det blir rasistrubriker i Expo och media. Läs mer om AFA aktivisterna.
http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/01/29/dalarnas-tidningar-vurmar-for-den-valdsbejakande-extremvanstern/#more-4743

Nye socialdemokratiske partiledaren är Expo-kramare
Den extremt odemokratiskt tillsatte social-”demokratiske ” partiledaren Stefan Löfven är en Expo-kramare och vän med Robert Aschberg. Den onyanserade hatretoriken från Socialdemokratin lär öka. Läs deras hatartikel mot Sverigedemokrater på IF Metalls hemsida. Det skulle vara kul att veta hur många miljoner han skänkt  till Expo från fackets kassa. Hade han mandat från medlemmarna att göra det?
http://www.ifmetall.se/ifmetall/home/content.nsf/aget?openagent&key=aschberg_och_lofven_quot_ga_inte_pa_forsoken_att_skrammas_quot

Lisa Bjurwald – Den eviga studenten
Det tog Lisa Bjurwald 9 år att avsluta gymnasiestudierna och då med 3 IG i slutbetyget. Matematik, ett ämne som visar på logiskt tänkade, fick Lisa ”Icke Godkänt”. Inte förvånande med tanke på den bristfälliga logiken i hennes artiklar.
https://expomakt.wordpress.com/lisa-bjurwald/

Expo stöder Expo Exponerat
Idag kom en kommentar från en Expo medarbetare med lite personlig information. Vi tackar för det och kommer att uppmana alla Expo medarbetare att gör samma sak. Spännande fortsättning följer……

Expos Ekonomi med bidrag uppdaterad
Vi har kartlagt bidragsinkomster på ca 24 miljoner kronor.
Bara senaste åren har Expo mottagit ca 10 miljoner kronor från Moggliden AB efter Stieg Larsson arv. Troligen är bidragsinkomsterna upp mot 40 miljoner kronor. Har någon inscannade årsredovisningar eller andra dokument så mottages dom tacksamt.

Kajsa Lindohf – Facebookvän med AFA aktivist
Kajsa Lindohf på TV4 och Expo medarbetaren är även Facebookvän med den brottsdömde AFA aktivisten Martin Fredriksson som jobbar på Robert Aschbergs underrättelsecenter Piscatus AB.
https://expomakt.wordpress.com/kajsa-lindohf/

Artikel i Avpixlat gav denna blog gav ca 10000 besök och 34000 sidvisningar under 3 dagar.
Vi får tacka för Avpixlats ”exponering” om Expos röd-makt organisation. Kul, för avsikten var att informera svenskarna om den stora påverkan Expo har på det svenska tanke och åsiktsklimatet. Länka gärna denna blog i er blogroll om ni tycker att Expo behöver Exponeras.
http://avpixlat.info/2012/01/15/vansterextremistiska-expo-exponerat/

Våldsvåg mot politiker i Eskilstuna från AFA aktivister
Liberaler och Sverigedemokrater förföljs av vänsterextrema i Eskilstuna.
http://www.expressen.se/nyheter/1.2682591/eskilstuna-skakas-av-politisk-valdsvag

Journalist hyllas för klarsynthet och rättframhet
Allt är inte bara tanke och åsiktsmörker. Det finns ljuspunkter inom journalistkåren.
http://www.skanskan.se/article/20120114/OPINION/701149997/1061/-/sluta-prata-borja-agera

Expo utvidgar verksamheten till Norge
Nu får norrmännen ett ökat åsiktsförtryck, när norska extremvänstern får stöd av Expo.
http://www.friatider.se/norsk-valdsvanster-far-stod-av-expo
http://solguru.motpol.nu/?p=2007

Expos Daniel Poohl och Mona Sahlin på förtalsturné i Finland.
Svenskarna blev stämplade som korkade och vänsterextrema efter att ha förtalat finsk riksdagsledamot.
http://meritwager.wordpress.com/2011/12/09/yle-om-daniel-poohls-expo-forsok-att-pracka-sina-svenska-etiketter-pa-finlandare-om-man-vill-saga-att-det-ar-dumt-att-forenkla-och-dela-in-folk-i-grupper-sa-ska-man-inte-gora-det-sjalv/

Expo-medlemmar förnekar Kurdo Baksis sanning
På klassisk vänstermanér försöker man göra en historierevidering.
http://www.svd.se/kultur/kulturdebatt/fore-detta-expo-kollegor-om-kurdo-baksis-bok-lognaktig-bild-av-stieg-larsson_4173615.svd

Socialdemokrater vill se fler krimminella invandrare i Sverige
Orsaken till att Håkan Juholts tvingades att avgå var bland annat att ha ville att kriminella invandrare skulle utvisas. Mariam Osman Sherifay i socialdemokraternas VU var den första som offentligt krävde att Juholt skulle avgå. Han fick nog ett ultimatum, avgå eller bli  uthängd som rasist.
http://www.friatider.se/juholts-stod-for-utvisningar-orsakade-drevet

Mona Sahlin i Expos styrelse
Mona får styrelseplats för troget statligt bidragsstöd och för att hon givit uttycket ”det är mänskligt att fela” ett ansikte.
http://www.friatider.se/mona-sahlin-far-jobb-pa-expo

Expos kopplingar till Sveriges Radio och Kaliber
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/march/kaliber-expo-sant.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s