Invandringen

Huvudagendan för Expo-nätverkets organisationer Expo, Piscatus och Researchgruppen är att tysta kritik mot invandringspolitiken och konsekvenser av det som följer i invandringens spår. Då framförallt offentlig kritik från den miljon svenskar som stöder Sverigedemokraternas kritiska åsikter om invandringen.
Alla i Expo-nätverket är socialister, kommunister eller anarkister i någon form och de har en agenda att destabilisera det svenska samhället i den ”goda mångkulturens” namn.

Metodik och agenda för att öka invandringen och tysta kritiker
– Expo skriver artiklar om SD politiker som uttrycker sig ”rasistiskt” enligt Expos och medias definition.
– Piscatus samlar miljontals offentliga dokument som används av Expo-nätverket och journalister inom tidningar och TV
– Researchgruppen hackar websidors användarregister och databaser för att kunna identifiera de som skriver i web-tidningars kommentarfält och på Flashback.
– Organiserar mot-demonstrationer för tysta publika tal eller sammankomster.
– Researchgruppen informerar grupperingar inom våldsvänstern som utför dödshot och fysiska angrepp mot privatpersoner, politiker och myndighetspersoner som har identifierats.
– Expo och Researchgruppen skapar rädsla hos myndighetspersoner för att angripas på websidor, sociala medier, tidningar och TV om de skulle följa de kriterier som lagarna föreskriver. Tänk på alla ”snyftreportagen” och svaren ”jag kan inte uttala mig om det enskilda fallet”
– Destabilisera och öka rädslan i samhället genom att ökad brottslighet som våldtäkter, rån, bränder utförda av kriminella med invandrarbakgrund.
– Anmäla uttalanden för brott och åtal för ”hets mot folkgrupp” om någon tex kritiserar islam.
– Expo och journalister ringer upp och konfronterar personer med frågor om personernas åsikter kring någon händelse, för att skapa en rädsla att uttrycka åsikter, med vetskap att svaren kan bli en artikel i media.
– Tysta kritik i media mot rapportering om invandringens konsekvenser. Det har gått så långt att somaliska grupp-våldtäktsmän som är somaliska medborgare kallas för svenskar i alla tidningar och TV. Alltför att inte visa verkligheten för svenska befolkningen.
– Tysta politiker från att säga sanningen om konsekvenserna som följer i invandringens spår. Tex. Det finns ännu inget politiker eller ekonom som uttalat härlett bostadsbristen och prisökningarna på bostäder, lånekarusellen till ökad efterfrågan pga invandringen. Politikerna och ekonomerna säger istället att det byggs för litet bostäder.
– Tysta invandringskritiska politiker inom Sverigedemokraterna, så att även de undanhåller sanningar och konsekvensanalyser om invandringen för allmänheten.
– Researchgruppen, Expo, Aftonbladet och Expressen använder uppgifterna från Piscatus för att tjäna pengar på ”konsulting” och lösnummerförsäljning
– Slutligen så tjänar Robert Aschberg miljoner på att vara chef över Expo-nätverkets organisationer och Strix Television som använder uppgifter och tjänster från alla organisationerna i nätverket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s