Historik

Expoiter – de kommunistiska demagogernas bakgrund och idoler
Siftelsen Expo startades år 1995 av Stieg Larsson (författaren av Milleniumböckerna ) och  den ökände brottsdömda vänsterextremisten Tobias Hübinette  Båda var medlemmar i det Trotskistiska Socialistiska partiet, vilket Expo vill dölja.
Andra som deltog i grundandet av Expo var en samling brottsdömda våldsverkare och militanta AFA-aktivister , bland annat paret Anders Carlqvist  Anna-Lena Dunger samt Andreas Flyckt.

Socialistiska partiet vars föregångare var det Kommunistiska Arbetarförbundet som var den svenska sektionen av Fjärde Internationalen, den världsrörelse som hade bildats av Leo Trotskij (född Leiba Bronstein), efter det att han förlorat en maktkamp med Stalin och blivit utesluten ur kommunistpartiet och landsförvisad.
Trotskij tillsammans med Lenin var ledaren för den Ryska revolutionen 1917. Trotskij var som krigskommissarie ansvarig för grundandet av Röda armén och dess ledare under det blodiga ryska inbördeskriget 1918-1920 med mer än 1,5 miljoner döda och en efterföljande svältkatastrof med miljontals döda. Han startade, tillsammans med Lenin, de första ryska koncentrationslägren som kom att skörda miljontals människoliv av de 18 miljoner människor kom att skickas till Gulag lägren. Trotskij skrev bland annat boken ”Kommunismen och terrorn” där han förklarar och försvarar användandet av röd terror och våld för att uppnå proletariatets diktatur. Både Leo Trotskij och Karl Marx var av judisk börd och allt som  skrivits av dem  brändes under de landsomfattande bokbålen i Nazityskland 1933. Trotskister har enterism, dvs. övertagande av organisationer genom infiltrering som arbetsmetod.
Det var genom detta arbetssätt som rörelsen ”Stoppa Rasismen” infiltrerades och omvandlades till Expo. Grundarna och de nuvarande medlemmarna på Expo har Trotskij och Marx som idoler och avskyr nazister för Hitlers förkastande av Trotskij verk. Daniel Poohl och Alexander Bengtsson på Expo hyllar Marxismen som en vetenskap. Anti-rasism för Expos medarbetare innebär att genom Trotskijs terrormetoder, angripa framförallt nazister, men även de som försöker påtala de problem som invandringen innebär. Detta för att dölja sanningen om problemen som invandringen innebär och på sikt öka kaoset och anarkin i samhället inför den röda revolutionen som är Expos dolda men självklara agenda.
85% av den svenska befolkningen har fallit i Expos och andra journalisters propagandafälla och det ”politiskt korrekta” tankemönstret som indoktrineras. Sagan om ”Kejsarens nya kläder” har blivit en verklighet, när ingen ser eller vill se elefanten i rummet..

Dessa är idolerna som Expo-medarbetare och anhängare öppet har hyllat.

idoler-800

http://www.kommunismensbrott.se/

Här är Expos friserade version.
http://expo.se/2010/tidskriften-expo_3516.html
Expo kallar sig partipolitisk obunden. Självklart, det finns så många små anarkistiska partier och organisationer på extremvänsterkanten.

Expos samarbete med Socialdemokratin avslöjat
Expos webserver hackades 2010 och då avslöjades att Expo hade ett nära samarbete med Socialdemokratin genom SSUs tidning Frihet.se.
Expo tog då bort text om partipolitiskt obunden från hemsidan, då man ertappats med ”byxorna nere”
Textfil från hacket: http://privat.bahnhof.se/wb872459/expo.txt
MediaCreeper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s