Carl Tullgren

Researchgruppens yngre förmåga Carl Tullgren, 27, har redan hunnit göra sig skyldig till ett flertal våldsbrott. I december 2007 slog han tre personer blodiga på en examensfest på Smålands nation i Lund. Vittnen berättade i rätten om hur Tullgren plötsligt blev extremt våldsam när de försökte hindra honom från att stjäla en flaska vodka. Han använde sig av sina nycklar som ett slags knogjärn, med vilket han rev upp blödande sår i offrens ansikten och huvuden.

I februari 2008 var det dags igen. Carl Tullgren befann sig tillsammans med ett kompisgäng på Mölleplatsen när en ung man kom fram till honom och bad att få veta varför Tullgren hade stulit hans öl. Tullgren svarade med att först hälla ölen över mannen för att därefter koppla ett grepp om hans huvud och överösa honom med knytnävsslag mot ansiktet. Den misshandlade mannen hade blod över hela ansiktet och över sina kläder.

Ytterligare en full och dum vänsterextremist som försökte smita från betalning av taxiresan. Så sent som i onsdags förra veckan, samma dag som Sydsvenskan publicerade en inställsam intervju med Tullgren, dömdes han för försök till våld mot tjänsteman och bedrägligt beteende. Enligt domen hade han gjort ett misslyckat försök att misshandla en taxichaufför med ett knogjärns*liknande föremål och därefter smita från taxinotan.

Tullgren är dömd för misshandel vid två tillfällen samt för försök till våld mot tjänsteman och bedrägligt beteende vid ett. I samtliga fall dömdes han mot sitt nekande efter att hans olika förklaringar underkänts av rätten.

http://www.friatider.se/vald-ar-sa-javla-roligt-mot-mannen-bakom-researchgruppen

Här är hans lika dumma försvarstal på.
https://researchgruppentips.wordpress.com/nyheter/

Carl Tullgren Researchgruppen svarar på anklagelser.

Med anledning av rykten som cirkulerar i extremistbloggar om mig så känner jag mig tvingad att korrigera all falsk information. Rykten som rasisterna sprider säger att jag har dömts i domstolar för våldsrelaterade brott.

Jag kan bara säga ett par saker om det. För det första så kan det stämma till viss grad. Jag dömdes i december i år för våld mot tjänsteman, men det gick så eftersom domstolen missuppfattat hela händelsen.

Jag hade efter en vanlig festkväll tagit taxi sent på natten. Det relevanta är att föraren hade kört så illa att jag slog huvudet i sidan då jag satt i framsätet. Jag klagade på hur han körde och sade åt föraren att stanna bilen eftersom jag inte ville betala för hans farliga framfart. Han stannde, jag klev ur bilen och han försökte då gripa tag i mig. Vilket jag protesterade mot genom att slå till honom med min fjäderbatong några gånger. Han gav sig inte och eftersom jag var en aning berusad så lyckades han brotta ned mig och höll fast mig. Jag fick skrapmärken på kinden och på armen, det gjorde ont och jag sade åt honom att jag ska stämma honom för våldet.  Det verkade ha irriterat föraren så han kallade fjantigt nog på polisen trots att han angrep mig först. Till slut kom grispolispatrullen som grep mig istället för att gripa personen som slog mig.

Domstolen trodde på grisarna och föraren som konspirerade bakom min rygg när jag inte kunde höra dem. Det hittade helt enkelt på att jag gick till angrepp och att jag skulle haft ett knogjärn som vapen. Det var en ren lögn som nu sprids på nätet. Knogjärn är visst inte ens lagligt att ha. Det jag hade var en nyckelknippa med karbinhake på och en fjäderbatong, det var allt.

Eftersom jag hade druckit lite den kvällen så har jag inte en fullständigt klar bild över allt som hände. Jag hade bara druckit 5-10 starköl, slogs lite, vinglade lite, spydde en aning och kanske gjorde bort mig lite. Men det var inte värre än vad alla andra Svenssons gör under en festkväll. Jag var varken bättre eller sämre.

Mina alkoholproblem är på samma nivå som vanlig folk. Nästan alla jag känner dricker mer än vad jag gör, de nöjer sig inte med 10 öl, så mitt alkoholproblem ligger nog i nivå eller under de problem som andra har. Jag har aldrig hallucinerat eller svimmat av redlöshet vilket jag ofta sett mina kamrater göra, speciellt efter att vi fick reda på vårt nya stora välbetalda avtal med Bonniers. Då festades det en hel del. Vi skulle få ut våra artiklar i en av landets största tidningar, i Expressen. Vårt avtal innebär att vi slipper konsekvenserna av publiceringen i och med att Bonniers skulle bli de som anklagas eller stäms om någon värdelös parasitrasist råkar illa ut eller mördas p.g.a. uthägningen. För oss som mest var arbetslösa och bidragsberoende etc. var det en stor händelse och stora pengar som vi firade.  Det kan ha varit orsaken till mitt återfall i drickandet, ingen vill begränsa drickandet precis.

Jag har haft vita perioder och försöker komma ifrån drickandet. Då har jag använt små mängder narkotika av olika slag. Inte så mycket så man får knasanfall bara lagom dos så man håller sig vaken och pigg ett par dygn. Men jag har inte knarkat sedan vi fick avtalet med Bonniers, de stipulerade att vi inte längre får missbruka narkotika och de flesta av oss håller sig till det avtalet.

Med detta vill jag ha sagt att jag är varken bättre eller sämre än vanligt folk. Jag sköter mitt arbete som kunden kräver, de får valuta för den lön jag får. Alla är nöjda med min insats för mångkulturen. Domen är ett helt nytt problem för mig sedan rasisterna på nyhetssidan Exponerat hängde ut mig. Jag hade hoppats att domstolen skulle tro min version men så blev inte fallet.

Rasisterna påstår att jag dömts för misshandel i andra fall, det är ren nonsens. Varit i en del fyllebråk kanske visst, vem har inte det. Visa källa på en “dom” om ni kan.

Om Bonniers/Expressen inte vill ha mig kvar som anställd efter detta så får jag nog ett mejl om det till nedanstående adress. Jag hoppas att min arbetsgivare inte viker sig för skvaller och lögner och har fortsatt förtroende för mig. Jag har nyligen flyttat till dyra Stockholm och behöver inkomsten. Ifall jag skulle avskedas så vore jag tacksam för tips redan nu om ett nytt eventuellt jobb som kan passa en antirasist med stor kunnande om rasistgrupper, extremister, SD och dess nätsvans. Jag har jobbat på lager tidigare och kan anpassa mig snabbt till nya uppgifter. Media vore idealjobbet. Jag kan skriva, infiltrera fienden, blogga och hitta nya infallsvinklar för att exponera och sabotera för fienden.

Hoppas ni som stöder mig inte sviker nu då jag behöver ert stöd. Och ni som hängts ut, oroa er inte, ni får sällskap av många fler som snart hängs ut i chefens, Robert Aschbergs  nya TV-satsning. Ni ska inte slippa ansvar för era lögner och er rasism, ni ska hängas ut.

Solidariska hälsningar,

Carl Tullgren.

Ni kan nå mig på

researchgruppen@yahoo.com

Skriv Attention: Carl Tullgren.

Eller om ni vill nå någon annan, skriv personens namn efter attention.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s