Brev

Låt oss ta Expo till vägs ände. Skicka ett mail
Lögnen om Expo som en opolitisk organisation medvetandegörs. Helt klart så sprids medvetenheten om Expos underättelseorganisation och vänstervridning  till myndigheter. Riksåklagaren, Åklagare, Rikspolisstyrelsen, Datainspektionen, Riksdagsledamöter har alla läst denna blog och vet nu mer.
Skicka ett mail ger resultat. Se själv vilka som besökt.
Besök från myndigheter
http://www.gnuheter.com/creeper/site/expomakt.wordpress.com
Besök från tidningar
http://mediacreeper.se/siterss/expomakt.wordpress.com

Brevet
Efter att ha läst bloggen expomakt.wordpress.com känner jag mig både upprörd och mycket skrämd av att vänsterjournalister på stiftelsen Expo, ResearchGruppen (fd vänsterextrema AFA Dokumentation) och Robert Aschbergs företag Piscatus tillsammans med militanta vänsterextremister har byggt upp ett löst sammanhållen organisation med åsiktsregistrering av medborgare och underrättelsenätverk under täckmanteln ”antirasism” som ”journalister” i skydd av stiftelseformen .
Expos verksamhet går inte enbart ut på att bekämpa rasism och antisemitism utan framförallt att bekämpa vänsterns politiska meningsmotståndare genom åsiktsregistrering, kartläggning och förtalsartiklar i samarbete med Socialdemokratin och SSUs tidning Frihet.
Jag anser att Expos verksamhet med dess kopplingar till militanta vänstergrupper både påverkar tanke och åsiktsklimatet i Sverige på ett för demokratin farligt sätt.
Jag anser att Expos verksamhet och nätverk med andra organisationer som Piscatus AB och Research.nu är ett direkt hot mot demokratin i Sverige.
Med dagens datorteknologi och med sökmotorfunktioner av dokument lagrade på datorer, behövs ingen registerfunktion för att med sökord som namn och ort för att få fram alla offentliga dokument och information om en person, inklusive personnummer, adress, telefonnummer om sökt person visad. Offentlighetsprincipen används idag som vapen mot medborgarna om man har fel politisk åsikt i de vänsterextremas ögon.
Jag anser att Datainspektionen, Åklagare och Lagstiftarna borde utreda om Expos verksamhet och Expos kopplingar till de andra organisationernas verksamheter kan vara samhällsfarliga och oförenliga med Sveriges demokratiska principer. Se hur organisationerna samverkar på:
https://expomakt.wordpress.com/

Känner du dig skrämd och upprörd. Kopiera då ovan text och maila den till:
Datainspektionen – datainspektionen@datainspektionen.se
Riksdagsledamöter –http://www.riksdagen.se/webbnav/?nid=1050
Säkerhetspolisen – sakerhetspolisen@sakerhetspolisen.se
Åklagare – registrator@aklagare.se
Statens Kulturråd – kulturradet@kulturradet.se
Tidningar
Bloggar
Vänner

Besök från myndigheter
http://www.gnuheter.com/creeper/site/expomakt.wordpress.com

Besök från tidningar
http://mediacreeper.se/siterss/expomakt.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s