Annika Hamrud

Annika Hamrud är en vänsterextrem Expoit som blev mest känd för att hängt ut skribenten bakom pseudonymen ”Julia Caesar” i Expressen i september 2015. Artikeln kan beskrivas som en förtalsartikel och ett stort pressetiskt övertramp. Expressen raderade några dagar innan Ulf Nilssons krönika där han säger att om Julia Caesars identitet skull uppdagas så riskera hon till och med att mördas. Försvaret för publiceringen har var att ”Demokratin mår gott av det” att krönikörer ställs till svars.
http://www.expressen.se/kultur/hon-ar-julia-caesar/

Annikas emailadress, telefonnummer och bostadsadress finns här.
http://www.birthday.se/person/ab8aba22-fafd-519f-9a72-9698b34fe8a7

Var så god. Ställ Annika Hamrud till svars för hon förtjänar det.
Delge gärna vänsterextrema Annika Hamrud din åsikt om henne och hennes journalistiska förfarande. Ring henne, skicka brev till henne (gärna på hennes födelsedag, 1962-05-02), kontakta henne via facebook, maila henne, eller varför inte plinga på hemma hos henne och säg det öga mot öga (tryck gärna upp en mobilvideokamera då i ansiktet på henne samtidigt, och ställ henne till svars varför demokratin mår bra av dessa arbetsmetoder)

Annika Hamrud
Korphoppsgatan 23 lgh 1101
120 64  Stockholm

Mobil: 070 620 11 21

Annika Hamruds blogg
http://www.annikahamrud.se/

Sverige Radio skrev detta
Annika Hamrud, som undervisar i journalistik på Högskolan i Gävle och frilansar för Expressen, har tillsammans Niklas Orrenius från Dagens Nyheter avslöjat vem som går under pseudonymen Julia Caesar. En 70-årig kvinna bördig från Bollnäs.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=6246321

http://makthavare.se/2010/05/05/veckans-makthavare-annika-hamrud/

http://genusdebatten.se/den-kvaljande-stanken-fran-svensk-medialatrins-logner-om-julia-ceasar-gor-mig-spyfardig/