Alexander Bengtsson


Alexander Bengtsson, vänstervriden propagandachef

Alexander Bengtsson född 1984 i Åsa i Hallands län.
Alexander Bengtsson började redan som 18 åring, år 2002 på Expo som reporter och är nu chef för Expo utbildning.
Han tillhör arbetarklassen som aldrig arbetat med ett yrke. Bengtsson är även krönikör på Nyheter24.
Bengtsson har en vänsterbakgrund där han bland annat varit ordförande för Ung Vänster i Halland mellan 2002-2004.
Alexander berättar i  Göteborgsposten i början av 2011 att han blev som barn mobbad i skolan i Frillesås och kanske skapade det en bitterhet och hat som driver honom i förföljelsen av meningsmotståndare.

Som en sann kommunist har Alexander Bengtsson på Twitter hyllat Marxismen som vetenskaplig idélära.
marx

Färgblind antirasist är en rasist!
Bengtsson kan ses som en färgblind antirasist och har uttryckt sig öppet rasistiskt och svenskfientligt i nyhetsmorgon i TV4 där han bland annat talade om ”vit äcklig medelklass” och klargjorde att hans hemort Frillesås här i Kungsbacka kommun ”är så mycket white trash det bara går”. Kan en person uttrycka sig så, är steget inte långt att han uttrycker sig lika nedlåtande om människor med annan hudfärg eller etnicitet. Är Alexander Bengtsson rasist eller har han någon själföraktande psykisk störning och pratar om sig själv, för det är  Frillesås han kommer från.

Inspirationskällan?
Man kommer osökt att tänka på Hitlers propagandaminister Joseph Göbbels och hans psykologiska propagandaprinciper, när man tittar på den stora mängden föreläsningar och den enkelspåriga psykologin bakom Expos föreläsningar och innehållet i ”utbildningarna”.

goebbels4-sized

(Citat från Joseph Goebbels under Partidagarna i Nürnberg 1934)

”Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning.” ”Varje form av propaganda har en riktning. Kvaliteten av denna riktning bestämmer om propagandan har en positiv eller negativ effekt. Bra propaganda behöver inte ljuga, den måste minsann inte ljuga. Den har ingen anledning att rädas sanningen. Det är ett misstag att tro att människor inte tål sanningen. De kan. Det handlar bara om att presentera sanningen till människor på ett sätt som de kan förstå. En propaganda som ljuger bevisar att den står för en dålig sak. Den kan inte bli lyckad i längden. Bra propaganda följer alltid med något som tjänar en god sak, men propaganda är fortfarande nödvändig för att en god sak ska kunna lyckas. En god idé vinner inte bara för att den är god. Den måste framföras på ett lämpligt sätt om den ska vinna” … ”(propagandan) är dessutom en funktion i det moderna samhället.” ”Den reser sig ur folkdjupet, och måste alltid tillbaka till folket för att finna sina rötter och styrka. Det må vara bra att basera makt på vapen, men det är bättre och mer hållbart, dock, att vinna och behålla folkets hjärta”.

Alexander Bengtsson som ståuppkomiker?
http://www.youtube.com/watch?v=FPwYrwpX6OM

Alexander Bengtsson blog
http://bengtssonsfrestelser.blogspot.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s