Åsiktsregistreringen

Stiftelsen Expo behöver exponeras för den åsiktsregistrerande och åsiktsbekämpande organisation som är ett av Expos huvudsakliga syften.
Anti-rasismbudskapet är täckmantel för en anti-demokratisk ”röd makt” organisation som kartlägger organisationer och enskilda individer samt är en paraplyorganisation för den militanta vänsterextremism varifrån Expo en gång uppstod.
Expo kan ses som Sveriges motsvarighet till Stasi/KGB och med militanta AFA aktivister som verkställer hot och trakasserier mot enskilda individer. Expo pratar om nazister, rasister och högerextremister. Vilka är högerextremisterna? Har någon nånsin kallat Hitler för högerextremist? Nej, högerextremister har ingenting med nazister eller rasister att göra, utan är Expos politiska fiender.

Expos kartläggning idag
Titta på en del av Expos sjukliga besatthet och kartläggning idag av de vänsterextremas politiska fiender, Sverigedemokrater och Moderater.
Det är även känt att Expo har lyckats köpa Sverigedemokraternas medlemsregister från en avhoppad medlem.
http://expo.se/aemnen-lista.html

Ansvarig utgivaren Robert Aschbergs domstolsregister
Tillsammans med brottsdömda AFA aktivisten Martin Fredriksson och Mikael Ekman  från Expo  driver Robert Aschbergs företaget Piscatus som har över en miljon dokument från domstolar och myndigheter.
Piscatus erbjuder ett antal researchverktyg som program för bildanalys, sökning i sociala medier, nätverksanalys med mera.
Genom Seppuku Media har Martin Fredriksson en dokumenterad koppling till Mathias Våg som på tidigt 1990-tal startade militanta AFA tillsammans med Magnus Hörnqvist och Mia Fällström bland annat. Våg är precis som Hörnqvist och Fällström kvar i AFA rörelserna fortfarande.
http://www.piscatus.se/

Grundaren Tobias Hübinette åsiktsarkiv
Den öppet rasistiske (Creol, nr. 1/1996) och vänsterextrema grundaren Tobias Hübinette är förutom sina brott mest känd för boken ”Den svenska nationalsocialismen — medlemmar och sympatisörer 1931-45 där 28 000 namngivna svenskar pekas ut som nazistsympatisörer under andra världskriget.”
Detta arkiv lade grunden till Expos åsiktsarkiv.

Expo Research har norra Europas största åsiktsarkiv
I ett brev som inkom till Datainspektionen den 24 mars 1998 (Dnr 811/98) skrev David Magnusson (ansvarig utgivare när Expo startades):

”Det är riktigt att Expo Research sedan flera år bygger det största forskararkivet i norra Europa om högerextrema och antidemokratiska företeelser. Material för arkivet är idag tillgängligt för enskilda forskare, myndighetspersoner och viss massmedia med behov av information i dessa ämnen, och ska – när det så småningom är färdigställt – i viss mån även vara öppet för allmänheten.
Arkivet omfattar högextrema [förmodligen menar Magnusson högerextrema, red. anm.] tidskrifter, böcker, filmer, CD-skivor, förundersökningsprotokoll, domar, brevsamlingar, akademiska rapporter etc, samt en respektingivande mängd pressklipp för perioden 1920 till dags dato. Arkivet motsvarar ca 40 hyllmetrar och ett försvarligt antal arkivskåp.

Det är riktigt att Hillstiftelsen/Expo aldrig ansökt om tillstånd att upprätta personregister för forskningsändamål. Den enkla orsaken är att detta aldrig varit aktuellt i Stiftelsens verksamhet.

På sikt är det vår förhoppning att delar av åtminstone tidskrifts- och klipparkivet ska kunna indexeras i rubrikform på data. Dessvärre har vi varken tid eller ekonomiska resurser till något sådant projekt i dagens läge. Arbetet sker idag uteslutande på ideell basis och för att kunna systematisera den sortens omfattande källmaterial fordras anslag från något universitet eller seriös forskningsinstitution samt anställd personal”.

Expo digitaliserar  2012-04-20 källa
”I dagsläget innehåller arkivet uppskattningsvis 25 000 dokument. Men det finns fler. Runt om i landet finns material som kan ge nya dimensioner och ny kunskap om högerextrema gruppers historia. De finns hos antikvariat, hos högerextrema samlare och i privata samlingar. Expos ambition är att samla dokumenten under ett tak för att underlätta för forskning och journalistik. Arkivet är en av grundstenarna för Expos verksamhet. Där finns nutida och historisk kunskap samlad som fungerar som bas för artiklar, rapporter och föreläsningar. Arkivet utgör även grund för Expos årliga rapport om vit makt-rörelsen. Kunskapen som vi hämtar från arkivet gör Expo till en omistlig expert på intoleranta gruppers och idéers utveckling. Men arkivet är inte bara till för Expo. Det står också öppet för forskare och journalister som vill få en bredare förståelse och djupare kunskap om de intoleranta grupperna och idéernas historia. Arkivet är unikt i sitt slag. Expo Research har därför påbörjat digitalisering av det analoga materialet. Dels som en säkerhetskopia om olyckan skulle vara framme, men även för att snabbare kunna hitta i arkivet. Det gör att innehållet blir mer tillgängligt för forskare, journalister och andra med ett legitimt intresse.”

Slut citat

Migrationsverkets statistik – förbjuden åsikt
Titta gärna på Migrationsverkets invandringsstatistik.
http://www.migrationsverket.se/download/18.434af89012f6ed3a42980002826/Beviljade+uppehållstillstånd+1980-2010.pdf
Har du någon åsikt om invandringen eller mångkulturkrockar, yttra den inte för den kanske inte stämmer överrens med de vänsterextrema militanta ”journalisternas” åsikter.
Expos verksamhet är på sikt extremt farlig, då den startkt påverkar tanke och åsiktsklimatet i Sverige. Har du en offentlig åsikt i invandringsfrågan blir du snabbt stämplad med standardretoriken, främlingsfientlig, rasist och nazist samt litet ascosiationer till Anders Breivik om dig i en artikel i Expo, Aftonbladet eller någon annan tidning och du riskerar att få en rökbomb eller sten inkastad i ditt hem.
Se hur AFA aktivister beskriver hot och trakasserier samt hänger ut en nationalistisk lokalpolitiker med bild och personuppgifter på sin hemsida.
Förföljelsen börjar med artiklar eller föreläsningar från Expo.
http://revfront.org/?p=3916

Expos lögner skapar terrorister
Nånting vänsterradikala borde vara medvetna om är att åsiktsförtryck slutar oftast med en revolution. De Expo i sin slentrianpropaganda kallar högerextrema är i själva verket radikala socialister. Det finns inte mycket ”höger” hos Sverigedemokrater eller Moderater som också bakas in i mediadrevet från Expo. Den onyanserade åsiktsterrorn gör att dom verkliga rasisterna går ännu mer under jorden i frustration och det är bara en tidsfråga innan en svensk ”Anders Breivik” utför något vansinnesdåd som skapar stora rubriker. Expo och vänsterjournalisterna kommer då att säga, se vi hade rätt.
Men kanske svenskarna är ett sovande folk som Fredrik Reinfeldt sade. Göran Persson och Olof Palme skulle nog ha hållit med.

MediaCreeper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s